Översteg den där gränsen… igen…

Gårdagen kan ha blivit lite mycket. Jag var SÅ lycklig över att jag orkade med så mycket: sitta och skriva på ett café på andra sidan Stockholm, lunch med en kompis, tjejsnack, sitta ute i solen, åka hem, vila två timmar, strong flow med Shay Peretz.. Ja ni hör ju. Alldeles för mycket. Idag bankar huvudet tungt av hjärntröttheten och kroppen är återigen väldigt trött. Till nästa gång måste jag tänka på att jag behöver fler timmars vila mellan aktiviteter. Men det var så himla värt för jag är fortfarande lycklig av känslan att få tillbringa en dag men en kompis och dessutom på mattan i yogastudion under Shays instruktioner. 
Men såhär är det väl att vara utbränd? Man testar, utmanar, faller, reser sig, borstar av gruset och är på det igen. Om och om igen tills man äntligen klarar det och då utmanar man nästa steg.  
Annons

5 reaktioner på ”Översteg den där gränsen… igen…

  1. Ja det är underbart dom få dagarna man orkar träffa nån kompis, snacka och ha lite roligt, men oftast blir det ett mindre bakslag dagen efter, åtminstone för mig, men det är det värt. Man måste få ha lite roligt i denna hemska sjukdom. 🙂 kram

    Gilla

  2. Eller hur! Det är så viktigt 🙂 Och som du säger så är det verkligen värt bakslag när det ger så mycket energi och glädje. Och man får känna sig ”som vanligt” för en stund. Då kan man lätt acceptera en dag i sängen efteråt 🙂 Kram!

    Gilla

  3. åh guuud jag förstår vad du menar. Sista tiden och fortfarande har jag behövt mycket stöd och värme som bara andra väninnor kan ge. Är så tacksam för kvinnor.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s