Trött på hela skiten

Har inte så mycket energi eller kreativitet just nu. Hjärntröttheten släpper inte alls som jag vill (vem bryr sig lixom??!) så dagarna går mest ut på att försöka balansera den. Så jobbigt om det slår över. Idag har vi yogat här hemma och sett en film. Inte så man trillar av stolen direkt men precis vad vi behöver. Har känt mig så låg de senaste dagarna, antagligen för att jag känner att jag backat i utmattningen och att just hjärntröttheten är så fruktansvärt jobbig. I måndags kväll gick jag en promenad längs med bryggorna här utanför och grät. Allt kändes så hopplöst, just då var jag trött på att ha ont och kände mig frustrerad och allmänt trött på hela skiten. 
Ber kristallerna om hjälp med läkningen. Vi får väl se hur det går. Peace out. 

Annons

8 reaktioner på ”Trött på hela skiten

 1. Du gör nog rätt i att pausa och vila dig. Tålamod. Tålamod. Önskar man kunde köpa det på burk! Bara andas och var snäll mot dig, det blir bättre över tid. Men så sakta att man inte alltid märker det. Kram!

  Gilla

 2. Hej min fina! Du är så stark! Jag tänkte också börja med yoga här hemma, framför tv när barnen sover 😉 jag är ju helt grön men blir så inspirerad av dig ☆
  Saknar dig! Puss & Kram Linda

  Gilla

 3. Tack fina du ❤ Ja tålamod alltså, ohoj vad man måste ha tålamod i detta. Oftast har jag det tror jag men just nu är det bortblåst och jag blir frustrerad... Tack, kram!

  Gilla

 4. Fina Linda! Tack! Klart du ska yoga hemma, det är helt perfekt nu med bebis ju. Kolla in Yoga with Adriene på Youtube, har kört hennes pass massor under året och de är så himla bra! Saknar dig! Puss och kram till dig och familjen!

  Gilla

 5. Tack för tipset! Det ska jag testa! Ska spana yogakläder på Åhléns också 😉
  Det är så roligt att få läsa om hur du har det om dagarna och få lösa aTT det går på rätt håll. Hälsa Stoffe så gott, vilken klippa han är Tessan ♡ Du också!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s