En megaeucalyptus

Är det bara jag eller är inte den här växten bara helt fantastisk? Bilden (fotografen?) (jag…) gör inte trädet rättvisa för det var helt magiskt. Det såg ut som eucaluptusgrenar. Ni vet sådana man fyller ut buketter med? Jättestora eucalyptusgrenar. I en fantastisk färg och bladen växte som blomblad kring grenarna. Så vackert. Kunde inte sluta titta. Vi hittade trädet i Amadores på Gran Canaria och jag ville såklart ta med det hem. Eller ja en stickling eller så. Men vi lät det vara och växa vidare i solen. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s