Annat viktigt 

Och förutom allt med mediciner och depp och tråkiga grejer så närmar det sig Emma och Calles bröllop. Jag ska vara brudtärna och Stoffe ska vara bestman. Hur mysigt? Både ceremonin och festen kommer att hållas på ett slott nere i Blekinge och temat är ganska avslappnat och bohemiskt (förutom den svindyra champagnen såklart, vi fyra älskar ju bra skumpa och dricker gärna det till typ korv och makaroner en tisdag bara för att det är kul) och om jag känner Emma rätt kommer hon nog gifta sig barfota i gräset. Och Calle kommer nog ha sneakers tror jag. Rätt enkelt med andra ord men mer fokus på en avslappnad och rolig fest. 

MEN! Som jag tänkt på vad jag ska ha på mig! Vad tusan alltså… orkar verkligen inte gå i butiker och leta så jag har kikat runt lite online och igår klickade jag hem en första uppsättning som jag ska prova:

Den här klänningen från ASOS. Och just det, liten parentes, det är en gravidklänning och jag är inte gravid. Oooops. Men den var så fin så jag ville prova den ändå. Nåväl. Även denna klickade jag hem:

Också från ASOS. Tvådelad klänning. Och denna kjolen:

Inte toppen alltså. Tänkte i så fall ha en sidenblus från typ Ahlvar eller Lou in Love till den kjolen.

Skönt att en har värdsliga bekymmer också. Nu ska jag traska över till Emma och hämta ett par grejer och sen ska jag njuta av att vara helt obokad i två dagar. Inte göra något alls förutom vila mig i solen, strosa sakta längs vattnet och kanske ta med kameran ut en sväng. 

Hoppas ni får en fin torsdag! ❤️ 

Annons

8 reaktioner på ”Annat viktigt 

 1. Härligt att fokusera på klänningar ett tag. Det har jag också gjort och hittat en jättefin blå med genombruten spets och hur den nu såg ut. Jag såg fin ut i den iaf och det kändes viktigast, att känna sig bekväm. Ha en fin dag, kanske får vi se några av dina fina bilder här på bloggen senare?! Kram

  Gilla

  1. Jaaa åh en blå spets! Låter så fint! Viktigt att få känna sig fin ibland. Tills skillnad från hur man känner sig de flesta dagarna lixom. Var på Apoteket idag och hämtade ut 1. Antidepp 2. Piller mot svamp i muttis 3. Medicin mot acne ….

   ….

   Feststämningen var långt borta då 😂

   Gilla

 2. Är också inne i ”vad ska jag ha på mig” svängen då det vankas fest. I allt provande (som tar såååå mycket på krafterna) insåg jag att jag gått upp TVÅ storlekar. Har ju bara gått hemma i mjukiskläder och förnekat faktum. Insåg då hur lätt det är att börja ”slå” på sig själv. Verkligen träning i att älska sig själv och acceptera mig för den jag är.
  Tycker du är såååå modig som vågar visa alla dina sidor. Upplever verkligen att du gör det i detta forumet och det är det som är så härligt, att allt är äkta.
  Håll hårt i din vän som vill ha alla dina sidor. Själv upplever jag att många av mina vänner vill vänta med att ha kontakt tills jag mår bra igen. Otroligt frustrerande och ledsamt, är det någon gång jag behöver stöd spär det ju nu. Kanske har alla fullt upp med sitt och orkar inte med något tungt o jobbigt, vad vet jag? Eller så är det en rädsla att inte veta hur man ska möta det jobbiga.
  Varje text du skriver känns som taget ur mitt huvud – det får mig att inse att vi alla är så lika men ändå så olika.
  Kram kram 💞

  Gilla

  1. Haha jag har också gått upp två storlekar under min utmattning. Tyckte det var superjobbigt i början men sen köpte jag en ny garderob i min nya storlek så då kunde jag lixom glömma det. Tips! Kliv in på HM och köp några fina jeans och nån tröja så känns det bättre sen. Man vill lixom känna sig fin 👙😎☀️

   Tack vad fin du är!! Och ja det med vänner än INTE enkelt. Alla runtomkring har inte samma förståelse. Så är det bara. Jag har blivit ledsen så många gånger, känt mig missförstådd. Men så tänker jag att alla inte kan förstå. Att det är för mycket begärt. Men en bra vän kanske kan lyssna i alla fall. Utan att döma. Det är fint. KRAM ❤️❤️❤️

   Gilla

 3. Jag tyckte den tvådelade klänningen var superfin!!
  (Skrev två kommentarer igår kväll som inte finns på din blogg. Vet inte vad som hände med dem. Den ena var ganska så lång…).
  Hoppas hoppas att din nya medicin kommer att fungera. Håller tummarna för dig! Kram 💜

  Gilla

  1. Dom kommentarerna verkar inte ha kommit fram? Så konstigt? Alla kommentarer kommer både till min mail och till WordPress (där jag bygger bloggen). Men inte nånstans 😥 åh så tråkigt! KRAAAAM ❤️❤️❤️❤️

   Gilla

 4. Vad kul med bröllop på kommande och vilka fina klänningar! Och hurra för nätshopping! Kläder till mig själv köper jag rätt sällan den vägen. Men massor med andra saker, typ böcker, filmer och kläder/födelsedagspresenter till barnen. Perfekt om man själv är för trött att ta sig nånstans. Nu ska jag ändå försöka ta mig till köket tio meter bort för magen börjar kurra. Och se om det finns nåt i kylen som man kan svänga ihop till en middag. 🙂 För klockan är redan halv sex här. Take care. 💛

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s