När kroppen säger nej

Ännu en dag när kroppen säger ifrån. Svettas mängder av korta promenader, varenda del i kroppen värker, huvudet orkar inte ta in någon information, inga ljud, inga samtal. Klantade till det och gick på yoga för jag tänkte att det skulle ta bort den värsta huvudvärken, men aj vilket bakslag det blev. Kroppen blev tung och kraftlös av tröttheten. Ibland blir det fel.

Trots att jag varje dag försöker göra det rätta, följa med kroppen varsamt, så blir det ibland fel. Och så vill jag så mycket. Det skapar frustration och så blir jag ledsen. Men nu provar vi igen. Te, vila och tystad. Ingen ansträngning. Yogammattan väntar ihoprullad tills jag plockar fram den igen en dag när förutsättningarna finns där. 

Annons

3 reaktioner på ”När kroppen säger nej

  1. Ja det är otroligt svårt att hitta balansen, det tar ett tag, det är så lätt att det slår över. Känner igen det där med frustration, jag var också otroligt frustrerad att bara ligga på soffan och inte orka nånting. Huvudet ville massor och kroppen ingenting, dom ville inte samarbeta :), idag går det bättre nu har jag lärt mig vad jag klarar och inte, men så har jag varit sjuk i över två år. Kram

    Gilla

  2. Ja visst är det. Skönt ibland att höra att andra har upplevt samma sak, ibland tror jag att det bara är jag som ”misslyckas” med att hålla balans. Det svåraste är övergångarna mellan lixom jättedålig (då väljer kroppen alltid vila) och när man börjar få energi (den är så svår att styra!). Tack för att du delade med dig av detta, det gjorde mig glad! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s