Svårt att alltid vara kontrollerad 

Idag är jag trött. Inte kraschat trött men ändå trött. Föga förvånande dock. Samtidigt som jag blir irriterad på mig själv för att jag ibland spelar ut all min energi på samma gång, ni vet volymknappen som inte går att reglera, den har bara fullt ös eller tyst, så känner jag samtidigt att jag inte får bli irriterad på mig själv för det. Det är ju mänskligt också. 

Att vara hemma i två år tär på psyket och jag saknar verkligen det sociala ibland. Och då är jag ändå introvert. Tänk. Att jag skulle kunna sakna sällskap trodde jag aldrig. Så en dag med människor och liv runtomkring lockar så mycket att jag ballar ut ibland. 

Så ja, just nu pågår en kamp inom mig. Har jag inte lärt mig ett dugg eller är jag bara mänsklig? 

Annons

4 reaktioner på ”Svårt att alltid vara kontrollerad 

 1. Tänker också på det. Som lärare träffade jag ju minst hundra personer om dagen. Nu kan en vara en för mycket. Ändå saknar jag det sociala jättemycket.

  Vet inte om lärdomen kanske snarare ligger i återhämtningen….? Att du/vi lär oss att man behöver båda delar. Men paus emellan. Bara en fundering. Kram

  Gillad av 1 person

  1. Ja det är SÅ SANT. Tack för att du skrev det. Har vänt och vridit på detta hela dagen och typ förbannat mig själv hundra gånger. Men idag har jag faktiskt riktigt vilat, ätit noga och mycket, tagit det helt easy hela dagen… så kanske det var det viktigaste? Att jag ändå gjorde den delen av läxan lixom. Den som jag aldrig hade gjort innan min krasch. Nu fick du mig att känna mig så mycket bättre till mods. TACK 🙏 KRAM

   Gilla

 2. Mänskligt och inte minst MODIGT tycker jag. Kan det inte vara så att vi utmattade behöver ”go all in” någon gång ibland? Om du gör en sån här pass tuff utmaning igen om ett par månader så vet du ju hur du reagerade då och kan jämföra med nuet. Det viktiga är väl återhämtningen (som tankar om utmattning är inne på)..?! Men vad vet jag, är ju bara en ”rookie” på detta om man jämför med er, snart ett halvår som utmattad;-) Jag hoppas att fler delar med sig av sina åsikter, det är så intressant att ta del av! Det finns ju inget facit heller vilket är frustrerande.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. TACK fina du 💜 Ja det är nog mänskligt, att man lixom vill leva lite. Även om det kostar på! Det är verkligen sant. Jag vilade prick hela dagen igår så det verkade ge resultat för känner mig helt okej faktiskt nu. Tror jag. Ja alla era åsikter är så bra och hjälper mig såååå mycket i min egen resa. Och jag hoppas ni känner att ni lär av varandra. Det är det fina med det här levande forumet. KRAM på dig 💜

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s