Magsjuk

Klockan är nu halv tre på natten. Jag sitter på vår badrumsmatta i badrummet. Lutar mig mot väggen. Omtöcknad. Slut. Sedan tidigt igår kväll har jag kämpat här hängandes över toalettstolen. 

Och det värsta är nog inte att kräkas. Det värsta är att jag är slut. Igår när jag insåg att allt i magen skulle behöva komma upp så bara satte jag mig mitt i badrummet och storgrät. För natten innan hade jag kämpat med bihålor som gjorde så ont att jag höll på att svimma. Stoffe fick hålla koll att jag inte droppade av och samtidigt hålla kylmasker och klampar i ansiktet på mig för att dämpa smärtan. Och min kropp värkte så mycket av utmattning efter den här förkylningen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Att ovanpå det inse att natten efter ska bli en vaknatt i badrummet… då brast det för mig. Jag kände att jag bara inte orkar. 

Men här sitter jag. Vad gör man? Det finns inget val. Men jag känner mig så extremt svag just nu. Inga krafter finns kvar i kroppen. 

Annons

10 reaktioner på ”Magsjuk

  1. Stackars dig, vad orättvist att du skulle behöva få den skiten (i dubbel bemärkelse) också!! Nu blir man ju inte frisk av medlidande men jag skickar ändå det och en massa krya-på-dig-kramar!
    💖💙💖💙💖

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s