Funderingar en måndag

Vilken aktivitet det blev efter förra inlägget. Det verkar som att många känner igen sig och framförallt så har vi många liknande upplevelser men också väldigt skilda upplevelser. Det både går ihop och isär. För min egen del så har jag ju fått fantastisk vård genom min läkare, jag kan berätta mer om det men jag har verkligen inget att klaga på hos vården. Det är snarare det som inte finns inom vården som jag vill klaga på. Att saker som går utöver vård är dyra och gör att alla inte har möjlighet – för till slut var det alla dessa delar tillsammans som läkte mig (resan pågår dock fortfarande). Tänk om alla inte får samma möjlighet?

Men jag ska hålla mig kortfattad idag, för nu ska middag fixas, och bara säga att jag funderar på vad som är rätt väg att gå. För mig skulle det viktigaste vara att vi alla på något sätt kan dela med oss av våra olika vägar till läkning så att andra kan få möjlighet att ta del av det och få inspiration och kunskap att läka med både vård och egenbehandling. Och för att det inte ska kosta skjortan så behövs någon typ av uppsamling av den informationen som blir lättillgänglig. Så ja, jag funderar. Hur man skulle kunna göra. Skulle ni vilja dela med er? Jag vet ju hur tufft det skulle vara för många av er är mitt i den akuta fasen av utmattning, och där finns inga reserver att ta av. Men ni som har lite mer ork och som kan titta tillbaka och se vilka faktorer det var som tog er framåt, skulle ni vilja dela med er om jag kommer upp med ett forum?

To be continued helt enkelt. Först middag!

Annons

10 reaktioner på ”Funderingar en måndag

 1. hallå jag som älskar att skapa hemsidor hjälper gärna till med den biten om det är något du vill ha hjälp med! fattar inte exakt hur det är du tänker, men tycker att det låter lite som en hemsida som ska till… 😉

  Gilla

  1. Tack sis! ❤️ Ja alltså kanske skapar man en hemsida / forum där kunskapen finns samlad… har inte klurat helt klart än hur man gör med flera skribenter och sånt men det ska nog gå. Kan du hjälpa till isf och skapa en stomme i WordPress eller nåt? Vore super! 🙏🏻

   Gilla

 2. Jag kan säkert dela med mig av en del erfarenheter.. Vet inte precis hur du menar, men det ger sig!
  Kram

  Gilla

 3. Jag är gärna med! Det är otroligt viktigt att dela med sig till varandra och att drabbade slipper känna sig ensamma om sin upplevelse. Tror att en egen webbsida för syftet är bra. Dessutom är vi många som bloggar på egen plattform och som sidan kan länka till och vi kan länka till den (bra för sökmotoroptimering). Jag bidrar gärna med kunskap om just det sistnämnda och digital marknadsföring/spridning.

  Gilla

  1. Vad roligt att du vill dela med dig! Vad bra att du kan SEO, har jobbat lite med det (jobbar ju själv med marknadsföring både digitalt och analogt) men SEO är verkligen en utmaning för att komma igenom blurret. Så hjälp tack :O Återkommer med mer info!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s