Meningen med hela skiten

Medan jag fortsätter repa min kropp, som tydligen vill vila vila vila hur mycket som helst, så tycker jag att ni alla ska klicka hem boken Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. Så värd att läsa oavsett om man är, eller har varit, utmattad eller ej. Den handlar mer om att skapa ett meningsfullt liv, hålla hårt i sina värderingar, stå upp för det man tycker är viktigt och framförallt; om att våga gå sin egen väg. Inte lyssna på alla andra hela förbannade tiden. 

För mig har detta varit ett par dygn av rejäla uppvaknanden. Och min inre tant har fått ropa hejvilt om vad hon vill kunna berätta för sina barnbarn när hon är 85 år. Det löste upp så många knutar i magen här och nu och satte istället fokuset på vad jag vill göra. I livet. Resorna, djuren, familjen, skrivandet, yogan. Allt det som min inre 85-åring vill hinna med. 

Klicka hem den direkt från typ Adlibris så slipper ni in och fäktas med massa folk i nån affär idag. Ni kommer vilja tacka mig när ni har läst den! Och Nina såklart som skrivit en sån jäklarns förträfflig bok. 

Och för er språknördar som, precis som jag, älskar att skriva: den här boken har DET. 

Annons

6 reaktioner på ”Meningen med hela skiten

 1. Hur mår du? Jag hoppas att du har återhämtat dig!
  Jag har reserverat boken på bibblan (som du tipsade om). Ser fram emot att läsa den. Just nu läser jag Elena Ferrante. Så himla bra!!! ”Problemet” är att det är så svårt att lägga undan boken. Min hjärna säger ifrån idag…
  Jag visste inte att man kan känna sig bakis av att läsa haha!😊 Nu, bort med mobilen och andas istället!
  Kram 💜

  Gillad av 1 person

 2. Hej
  Du som är så duktig på att skriva, varför inte satsa på en skrivarkurs och sedan bli författare. Ett fritt yrke, utanför ” kuggarna”. Du har nog stoff att hämta från din blogg till en första bok sedan kommer säkert inspirationen efter hand.
  Bara ett tips, du är som du säger en språknörd,du är introvert, känslig och har förmåga att se och belysa saker omkring dig. En bok får dessutom ta tid att skriva.
  Många av oss väljer den vägen eftersom det är som att dressera en katt att tämja utmattningen…

  Gillad av 1 person

  1. Ja jag har tänkt på det… men jag har inte självförtroendet riktigt tror jag. Jag vet inte. Alla har så mycket bra att säga och kanske har jag också det men jag vet inte. Men nästan alla i min närhet tycker jag ska skriva såklart, får väl jobba på att bli lite mer bold 😳 Ja det är verkligen svårt att tämja utmattningen. Amen på den alltså!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s