Ångest av överansträngning 

Jahapp! En rolig dag följd av en dag med ångest. Då vet man att utmattningen ändå finns där. Skönt. Så man slipper sakna den… not.

Ligger i soffan och kollar serier. Dricker te. Äter bananer för att ångesten inte ska få njuta av att jag är hungrig iaf. Sneglar på pepparkakshuset och funderar på om skorstenen verkligen har en funktion egentligen? Kan nog bryta loss den?

Ska dessutom få mens närsomhelst så jag känner mig svettig av kroppens temperatur som alltid skjuter i höjden precis dagarna innan. Hyn protesterar. Håret blir smutsigt på nolltid. Magen är ett bottenlöst hål av hormoner som lever loppan. Jamen så härlig dag va? En är på topp på alla plan.

Nu blir det nog ändå en tugga av skorstenen och lite mer serier och chaite. Besitos.

3 reaktioner på ”Ångest av överansträngning 

 1. Här har du en till som försöker parera sin ångest! Var hos min läkare i måndags och hos kuratorn i tisdags. Blev sååå slut! (Ingen champagne fick jag heller haha). Så går det när tider ska passas och rutinerna bryts. Gaaah jag blir galen på det här! Ångest och värk i kroppen. Det är lite synd om oss… Kanske värt en extra lussebulle? Hoppas att du mår bättre snart!
  Kram:-)

  Gillad av 1 person

  1. Åh känner igen det där. Att man efter såna dagar bara faller ihop till en pöl. Och ingen skumpa hos läkaren – nej fy vad sniket 😂 Ja ångest och värk – typiska symptom. I början kunde jag bli dålig i VECKOR av typ en dags överansträngning. Det blir bättre – lovar! Nu är det kanske nån dag eller två eller Max en vecka iaf.
   LÄTT värt en lussebulle! KRAM 💜💜💜

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s