Trevlig helg! 

Ville bara säga trevlig helg på er allihopa. Tycker vi är världens grymmaste som kämpar på med våra utmattningar; oavsett var i processen befinner oss. Det går ständigt fram och tillbaka och idag kan jag säga att jag inte är så glad över mina darriga ben och min trötta kropp. Men jag försöker skänka den all min kärlek just nu. Hoppas ni gör detsamma. 

Vi är grymma ❤ 

Annons

8 reaktioner på ”Trevlig helg! 

 1. Tack det samma! 🙂
  Idag har jag en bra dag och en ledig-helg-känsla som jag inte haft på flera år. 💛

  Hoppas din kropp ger bra gensvar till den kärlek du ger den och blir lite piggare snart.

  Gillad av 1 person

 2. Bra tänk! Strävar också efter att se allt det goda & positiva. Den sämsta dagen är det positivt att jag stryker allt & vilar – finns alltid nån liten ljusglimt & den gör gott i själen att fokusera på tycker jag 🌸

  Gillad av 1 person

 3. Tack detsamma! Bra sagt – vi är grymma oavsett var i processen vi befinner oss. Som vi får kämpa! Vi borde få medalj, eller nä förresten. Då blir det ju som en tävling och det är inte bra för oss ”prestationsnissar”.😉
  Jag tänkte fråga dig (eller nån av alla de som läser din blogg), har du varit med om att det sticker i benen? Typ som tusen nålar. Jag var ute på promenad för några dagar sedan, min första efter influensan. Och så började det sticka i låren. När jag kom hem och tog av mig jeansen så var låren alldeles rödflammiga. Helkonstigt. Är detta ännu ett sätt för hjärnan att tala om att den är trött?!? Ta hand om dig.
  Kram 💖💙💖

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s