I stan

Idag har vi varit inne på Östermalm; Stoffe, hans pappa och jag. Vi har köpt lite julklappar och fikat och ätit lunch och fikat igen och druckit champagne och druckit glögg. Som man ska göra en onsdag bara för att livet är här och nu och man vet inte vad som händer sen och då kan man lika gärna göra allt på en vanlig onsdag. 

Nu sitter vi på båten hem till oss och kanske ska vi ta en nap eller en yogapaus när vi kommer hem. Sen får vi se vad kvällen bjuder på beroende av energinivån. 

Hoppas ni har en fin onsdag! ❤️

Annons

5 reaktioner på ”I stan

    1. Nä typiskt ju! Sålde du den utan att fråga din man? Jag har också gjort den missen 🙈 Blev irriterad över att Stoffes skjortor tog så mycket plats så jag tog bort hälften och sålde på blocket. Ett paketpris på 300 kronor för 20 skjortor. Sen fick jag förklarat för mig att de var hans favoritskjortor OCH att de var handsydda för ca 2800 kronor styck. Oooopps! Kommer aldrig mer sälja några av hans kläder i irritation iaf 😝

      Ja du SKA vara stolt över dig själv!! Så fint gjort ju! 💜💜💜 KRAM

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s