Söndag

Helgen har varit fullt ös. Trots min trötthet tycker jag att allt har gått bra och det kaaaaanske är så att jag kom över den där platån igår. Den som måste bestigas för att komma framåt. Det lär väl visa sig om det var den i veckan tänker jag. 

Här hemma har det idag gosats med hunden, ätits frukost på hotell, ätits pepparkakor hela dagen lång, sovits länge mitt på dagen, handlats och promenerats i snön. En hyfsat vanlig söndag ändå. Nu har vi precis ätit belugabolognese (som bolognese men utan köttfärs och med belugalinser – yum!) och vi kollar på senaste säsongen av The Fall. Nu blir det te och gos i soffan med min älskling. Besitos. 

Annons

2 reaktioner på ”Söndag

  1. Tänk om det är ytterligare en kulle som du tagit dig upp på. Ljuvligt! Tycker ofta att innan jag känner lite lättnad så är det en ny kulle eller ibland ett stort berg som först ska bestigas. Nyfiken, var ni på La Rouge? Kram

    Gillad av 1 person

    1. Ja ett berg är en bra liknelse! Förra veckan var jag helt förstörd och ibland är det svårt att veta om man ska fortsätta gasa för att komma över toppen eller om det är dags att bromsa in, känslan är i princip densamma. Åh ja, nästan haha! Vi fick deras sista bord kl 18 men runt 16 inser vi att vi aldrig kommer hinna tills dess så vi fick avboka och sen gick vi till Mancini vid 21 istället.. men La Rouge är inte långt bort så den kommer vi ta inom det närmaste, lovar att hojta ☺️ KRAM

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s