Ledvärken sänker mig

Men aj! Idag har jag ont i lederna och musklerna. Sån där jobbig ledvärk som jag har haft genomgående vid överansträngning under min utmattningsdepression. Så tyckte jag att det blivit bättre de senaste veckorna men tydligen fick jag en släng till nu då. Tackar och bockar.

Antagligen är det efter vinyasan igår. Det kändes bra där och då och jag blev inte alls sådär totalt slutkörd som jag var rädd att jag skulle bli. Hela eftermiddagen vilade jag för att låta kroppen sköta sitt och ge mig feedback, och sen på kvällen kände jag att det började värka lite smått i benen… Och nu hela kroppen. Bingo. 

Värken gör alltid att jag känner för att gnälla som ett barn: jag vill iiinnnnttteee! Det och hjärntröttheten är helt klart det tuffaste mentalt att stå ut med tycker jag i utbrändheten. Så, detta var ju inte så välkommet direkt. Trodde vi hade gjort upp och skilts som vänner, jag och ledvärken.

Men men. Inte värt att gnälla mer över det. Idag är Stoffe också hemma och han har jobbat 15-timmars dagar hela veckan så jag är inte den enda tröttmössan under vårt tak. Ibland njuter jag lite av att inte alltid vara den tröttaste 🙂 

Annons

2 reaktioner på ”Ledvärken sänker mig

  1. Hm, intressant (eller jobbigt att du har ont såklart) men jag har också känt av ledvärk från och till utan att förstå vad det varit… Kanske hör till utmattningen då. Hoppas det är bättre nu! Kram

    Gillad av 1 person

    1. Ja jag förstod inte alls att det var sammanhängande med min utmattning från början. Men nu ser jag definitivt sambandet. Min värk kommer också till och från och just nu till… 😁 Hoppas din värk också släpper, den är inte alls rolig. Var vaken halva natten för jag hade så extremt ont i prick hela kroppen. KRAM

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s