Senaste dagarna i händelser

De senaste dagarna har vi ätit kardemummabullar och druckit kaffe på Il Caffè. Samtidigt spanade vi in alla inspirerande personligheter och outfits vid Nytorget. Vi har promenerat runt Djurgården en solig dag och somnat av utmattning så fort vi kom hem igen. Jag har blivit extas över att Emma och Calle gifter sig i juni nästa år på ett slott i Blekinge. Jag fick frågan om att vara brudtärna och blev så rörd att jag inte kunde sova på hela natten. Min syster och Victoria har varit här på middag. Då blev det indisk mat och mys med Ebba. Bea och Vic alltså, finaste ❤ Stoffe har hängt på Sturecompagniet en kväll i veckan. Samtidigt hängde jag på yogastudion. Härliga olikheter i vårt liv. Jag har busat, gosat och kramats massor med Ebba varje dag. Vi kommer så bra överens förutom på ett par punkter: Att hon tycker det är okej att bitas i öronen. Det tycker inte jag. Att hon tycker det är kul att riva ur all jord ur mina krukväxter. Det tycker inte jag. Att hon tycker vår matta är en optimalt placerad toalett. Det tycker inte jag. Att hon älskar att retas med Stoffe tills han lackar ur. Det gör jag också. Jag har läst boken I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv av Tom Malmquist och blivit så berörd. Redan efter 20 sidor låg jag krampaktigt och höll om Stoffe hela natten och berättade hur viktig han är för mig och kunde inte sluta tänka på att inget, verkligen inget, kan vi ta för givet.

Annons

4 reaktioner på ”Senaste dagarna i händelser

    1. Ja det är en riktig håll-käften-bok med hand språk… Den golvade mig totalt och jag tänker fortfarande på boken. Toms ifrågasättande ton till saker, hand beskrivning av sorg som just är sådär uppblandad med allt praktiskt som kommer emellan… Allt. Så vacker.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s