Ahh älskar kusinerna! 

Alltså även om jag vaknade sjuhujuiiikt trött idag så kämpade vi oss in till stan vid lunch för att träffa mina mostrar, alla kusinerna och en pojkvän till skaran. Och det var så mysigt! Och gav mig sån energi. Och jag känner mig raktigenom lycklig som har så fina personer runt mig. 

Vi åt lunch på ett rökeri (fiskrökeri alltså men inte fisk för mig dårå), pratade om allt, skrattade, fikade, åt kladdkaka, drack kaffe i en sommarstuga (mmm känslan!), badade i havet… Åh. 

Och det var lixom 16 grader i havet, brrrr! Men vi badade; lilkusinen, jag och en moster. Såklart. Inga badkrukor i vår familj 🙂 

Glömde såklart kameran hemma men här kommer ett par mobilbilder från dagen:

Efter det har jag ätit middag med la familia, läst en tidning (älskar skönhetssidorna), kollat in min svärmors odling i hennes land ute på tomten, blivit lite avis på hennes odling, tjatat på Stoffe att jag också vill ha ett hus, men bara med en odlingsplätt på tomten, eller en lägenhet med tillhörande tomt duger också, eller nja…. Yogat i solnedgången i gräset, lekt med katten och hennes pojkvän som kommer på besök varje dag (åh!), känt fötterna i gräset barfota, andats frisk luft. Njutit. Av varenda sekund. För att det är så viktigt. 

Annons

2 reaktioner på ”Ahh älskar kusinerna! 

    1. Ja de är såååå söta! Man fattar lixom inte hur två katter kan bli så kära. Han sitter där varenda dag och väntar på henne. Och han är ju så gullig med sina vita morrhår och rufsiga päls. Sött ❤️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s