And we pray

Alla vi människor kommer aldrig kunna dela samma värderingar. Inte heller kommer vi kunna definiera tillsammans hur vår värld ska se ut. Det enda vi kan göra är att hoppas att vi alla en dag visar varandra respekt och utgår från det faktum att alla har rätten att leva sitt liv i frihet och godhet och gemenskap och kärlek. För om vi alla gjorde det skulle hatet alltid förminskas och förkastas. 

Gråten ligger innanför ögonlocken när jag kliver upp på morgonen och möts av hat, egoism och extrem osäkerhet. Jag slår ihop mina händer för friheten. Och för kärleken. Den lever för evigt. Och den är på riktigt. Hatet finns bara i våra huvuden. 

Annons

2 reaktioner på ”And we pray

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s