Veckan i händelser

Denna veckan har jag:

Ätit mängder av bovetegröt. Visste ni hur gott det är?! Varför sa ingen något?! Nu får jag ta igen 28 år av missad tid med gröten bara för det. Den är smarrigast med massor av honung (älskar honung!) så det lixom rinner ut på kanterna, tänk lönnsirap, chiafrön och goda, söta hallon. Yummie. 
Badat i bara underkläderna i regnet. Stockholm bjöd på en riktigt varm, fuktig och regnig dag i veckan och direkt efter  min promenad hoppade jag rätt i vattnet. Underbart. 
Sovit med en vitlocklig labradoodle i vår säng. Vi har en 180 cm bred säng och det normala då är att man kanske ligger på varsin sida för att kunna vända sig ordentligt… Denna sociala regel hade inte Esther snappat upp så hon låg på min sida och tryckte sig mot mig för hon tyckte det var så mysigt. Resultatet blev att jag låg med halva kroppen utanför sängen. Men det gjorde inget. En varm och gosig hund sovandes bredvid är väl ändå bland det mysigaste som finns? 

Badat med Esther i sjön. Båda lika varma en sommardag i veckan. Det är roligt att bada med sin hund – det enda jobbiga är att man blir väldigt riven på kroppen för hon vill gärna gosa och simma samtidigt. Ingen bra kombo om man är född med klor. 
Läst massor på Neas blogg och slagits av hur vacker den här tjejen är. Hon har en aura runt sig som badar i ljus, och det sträcker sig ända in till mitt hem och förgyller dagarna. Så otroligt vacker ❤ 
Spikat upp en tavla helt snett utan att orka ändra den. Stoffe hatar när jag spikar upp saker och tar ner dem igen, han tycker att det blir fula spikhål. Jag är kreativ och älskar att testa saker… Synd för honom. Ärligt talat skulle han bara veta hur många grejer jag har spikat upp och tagit ner utan att han ens vet det! Och inga spikhål i sikte. What’s the deal?! 
Vilat i den här sängen. Hemma bäst osv. Helt klart. 
Preppat för att Stoffes mamma och hennes man kommer imorgon och ska sova hos oss. Välstädat och snyggt. Typ. Nä skoja.. Snarare slarvat över med dammsugaren för jag var sååå trött. Orka. 
Ätit gurkor från våra gurkplantor. Lyx. 
Promenerat i skogen. Det doftade fukt, träd, jord, gräs, vatten, solvarma klippor och sommar. 
Tagit med mig en sallad i matlådan och satt mig på en bygga för lunch och meditation. Fin stund. 
Hoppas ni alla har haft en okej vecka. Ladda batterierna och vila i helgen. Återhämtning är nyckeln. Jag lovar. Det missade jag innan (…) men vill gärna att ni ska snappa upp det och bara ligga i hängmattan och andas. Det gör själen gott. 
Annons

4 reaktioner på ”Veckan i händelser

 1. Underbar läsning! Ja Nea hon har ljus runt sig, men det har du också! Och jag gillade även inlägget om att hitta buddha och döda honom. Skönt att man inte behöver minnas allt man lärt sig, det finns att plocka fram ändå.

  Gilla

 2. Åh vad fin du är! Det gjorde min dag ❤️ JA Buddha lever i oss tillslut. Vi måste bara lära oss tillräckligt noga och göra hela läxan, sen sköter kroppen resten. Hoppas jag! Kram!

  Gilla

 3. Men åååååh! Fina du! Här sitter jag och bölar och känner likadant för dig. Jag är så väldigt glad att jag hittat dig här på internetz! Det är så fint att vi har hittat så mycket gemensamt även om det är via något så tråkigt som utmattning. All pepp och omtanke är överväldigande. Du är så fin 🙂

  Bryggan där ser härlig ut och vilken lyx med gurkor som är färdiga redan. Vår planta har inte kommit så långt än. Snart så 🙂 Min mamma pratar ofta om hur gott det är med bovetegröt, men jag är ingen gröt-lover så jag har inte vågat prova än. Är det värt det alltså 😉

  Stor, varm kram till dig!

  Gilla

 4. Åh Nea ❤️ Du är för fin alltså. Tänk att man kan träffa människor som man har så mycket gemensamt med här, ute i ingenstans. Även om vi inte setts känns det som att du varje dag sitter i mitt vardagsrum och bara är sådär… Som Nea. Fin, vacker, ljus och som den vackraste blomman. Ditt stöd betyder massor!! ❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s