I Italien 

Inte så tätt med inlägg den här veckan. Jag har haft fullt upp med arbetsträning (är uppe i fyra dagar nu, tre timmar per dag), besök hos läkare och psykolog. Och så nu är vi i Piemonte med Emma och Calle. Jag ska såklart ladda upp lite bilder men jag har helt enkelt prioriterat vila alla stunder jag fått till och därav ligger alla bilderna kvar på kameran än så länge. Två ynka mobilbilder har jag i telefonen så de bjussar jag på. Den ena är Stoffe i poolen och den andra tog jag på terassen till vårt rum när jag yogade en kväll. Bra vackra, gröna vinodlingar precis överallt. 

Ville i alla fall önska er en trevlig helg och hoppas att ni tar hand om er ordentligt ❤️  

Annons

2 reaktioner på ”I Italien 

  1. Jag funderar på det här med vila. Lika för mig, som jag antar att det är för dig. Vilan är något vi behöver dagligen. Men är inne i en sväng då jag är less på vilan. Känner att jag behöver lägga mig men ligger liksom inte ”bekvämt” utan det kan dra i gång lite stress. I början var vila att tvärsomna i sängen för mig. Idag kan vilan variera. Sitta å läsa i fotöljen, spikmatta, stirra i taket eller bädda ner mig i sängen osv. Det jag funderade över är, hur ser din vila ut eller om det är någon annan som vill delge sitt sätt att vila? Min vila som behövs har oftare och oftare blivit en stressfaktor mer som ett måste fast att jag vet att jag behöver.

    Gilla

    1. Oj vilken bra fråga! Jag tänker ofta på den just för tillfället för jag ser att mitt sätt att vila ändrats ganska mycket det senaste halvåret. Jag ska svara med ingående i ett inlägg för det är verkligen så intressant och jag tror många tänker samma sak i perioder. Återkommer!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s