Visningssöndag

Idag har vi varit inne i stan för att kolla lite lägenheter. Vi funderar på att flytta. Ganska orimligt med tanke på utmattningen men ändå så känns det som en rolig förändring. Något positivt. Jag har redan haft några stressattacker på grund av detta, en mitt i natten och ett par idag i visningsstressen, men jag försöker hålla tillit till att det ska gå bra. 

Vi överger faktiskt att röra på oss ända in till Östermalm efter sex år i Hammarby Sjöstad. Nu får vi se om det blir så för efter den här dagen är jag nåååågot mer skeptisk till det snabba tempot. Jag är verkligen en Ferdinand in soul and spirit. Älskar lugn och ro. Så vi får väl se. Må bästa lägenhet vinna (och störst plånbok tydligen!). 

Alla bilder från Notar; objekt Riddargatan 36 

Annons

6 reaktioner på ”Visningssöndag

 1. Hej underbar lägenhet 🙌🏻 Men 7,5 miljoner 🙈 Hade du fått en herrgård för här nere i Skåne 😉 Helt galet

  Gilla

  1. Jag vet 🙉 Stockholm är sjukt på det sättet, som låtsaspengar man handlar med lixom. Och så vill man slå sig med något hårt i huvudet varje gång man kommer på det 🙄 Åhhh Skåne ❤️🙏 Bodde i Helsingborg några år och kan verkligen tänka mig att flytta tillbaka. Så vackert. En våning på Olympia eller delat hus nere vid Pålsjö är inte helt fel 😍 Skåne är magiskt 🍁🍂 KRAM ❤️

   Gilla

 2. Hej! Lycka till i lägenhetsletande. Ett tips om ni letar efter boende att så småningom bilda familj i är att undvika öppen planlösning. Att laga mat med barnlek/barn-TV i öronen tror jag alltid kommer vara svårt för en utmattad. Och att alla liksom är i samma rum och leker och skrattar och hjular och bygger lego och ser på tv låter ju jättehärligt i teorin men är riktigt tufft för trötta öron och hjärna.
  Min egen erfarenhet bara, jag har två barn och öppen planlösning. Längtar efter dörrar att stänga och att få vara ifred hemma.

  Kanske inte alls är relevant för er 🙂

  Kram

  Gilla

  1. Det var en bra poäng! Vi kommer inte lägga bud på just den där lägenheten ändå. Vi kollade på den, superfin, men fick inte den där riktiga känslan (jag var hungrig också just då = dålig förutsättning 🤓). Var på tre till så idag startar budgivningarna. DOCK har vi det i åtanke med att vi snart är i den där skaffa-barn-härvan och då kommer vi behöva lite mer utrymme tror jag. Så nu väger vi mellan att bo centralt i stan och att ha något större och rymligare i sjöstan. Båda alternativen lockar på sitt sätt. Tack för din kloka input ❤️🙏 KRAM

   Gilla

  1. Balkong byggs nu i oktober så den skulle vara på plats till inflytt. Placeras vid fönstret i köket. Kommer dock inte lägga bud på just den lägenheten (kommer såklart visa sen när vi köpt vilken det blir!). Den hade ingen hiss osv vilket blir lite knöligt. Men ville visa en av dom vi kollade på så ni får hänga med på resan 😉 Finns såååå många fina lägenheter alltså! KRAM

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s