Att spontana IKEA och en workout

Igår hade jag en lugn förmiddag. Men som ofta om jag tillbringar alltför mycket tid med att inte göra så mycket så är det som att min energi lixom går inåt istället och blir till en brinnande, orolig känsla i kroppen. Då vet jag att det kan vara dags att ge sig ut på en promenad eller en utflykt. Just igår ringde Emma precis i den stunden och var allmänt less på att jobba så vi bestämde oss för att åka på utflykt. Och slutade på IKEA *trumvirvel för mest spännande utflykten i Stockholm*. Väl där så shoppade vi massa grejer till deras ena terass som nu är cirka 20 kvadratmeter helt tom yta. Inte kul när solen kommer lixom. Det blev en hängmatta på en ställning, solsängar, krukor och växter. En grill lär bli nästa steg för jag tänker mig att Calle kommer vilja stå där och vända runt nån majs eller nåt.

Hursomhelst såg bilen ut såhär runt klockan 15 igår:

Ändå inte helt full faktiskt. Bra för att vara två uttråkade tjejer på IKEA. Skrattar lite åt Freddes teori (för er som gillar Solsidan…) om att IKEA har ett heroinupplägg. Man ska alltid vara lite i behov av att ta en vända till. Ja, lite sant kanske.

Sen gick vi hem och vilade en stund och väntade på att grabbarna skulle komma hem och så var det nästa stopp: träning. Vi fyra tränar ofta i grupp, kommer gåendes som ett litet entourage i gymmet. Tur att det är stort och flera våningar högt. Glömde dock liiiite igår att ta det lugnt så jag kanske körde lite för hårt. På kvällen skakade kroppen och som alltid blir jag rädd för allt som kan gå in under facket <trött>. Alla olika tröttheter skrämmer mig än så länge. Men det var kul i alla fall. Att strunta i utmattningen en stund. Även om såklart läxan på det kommer efteråt.

Idag är stoffe ledig, Eller ja, han åkte ändå in till jobbet några timmar för han ville gärna vara med på ett inköp *himlar med ögonen*. Passade dock inte så dåligt för jag vilar mig den här förmiddagen och låter kroppen hämta tillbaka energi. Lär behöva ha ätit minst frukost och lunch innan jag orkar ge mig på något överhuvudtaget idag.

Besitos amores ❤

Annons

4 reaktioner på ”Att spontana IKEA och en workout

  1. Åh mysigt med Ikea! ☺
    Tycker det oftast funkar rätt bra att gå där då de flesta kunderna följer pilarna och går i samma riktning. 😁

    Gilla

    1. Yey! Läser den nu. Tar upp den när jag oroar mig över hur arbetsträningen ska gå. Bra texter om att dipparna är vägen framåt (fast det inte ALLS känns så!).

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s