I en bubbla av Arbetsträning

Det känns som att jag befinner mig i en bubbla. Härinne spinner min hjärna loss och kroppen jagar upp sig av ångest och oro. Nästa minut försöker jag använda mig av mina strategier för att lugna ner mig själv. Meditation, andning och yoga. Det senare går sådär. Mest är det oron som tar plats och min kropp fullständigt sprutar ut olika substanser för den är så uppjagad. Ändå försöker jag att vara förstående mot mig själv. Det här är det största steget hittills i min utmattning och det har inte hänt såhär mycket i mitt liv på två och ett halvt år. Då måste man vara snäll mot sig själv. 

Idag hade jag det sista mötet med nya jobbet och AF och vi satte datum och tider och alla detaljer. Nu ska jag börja arbetsträna. Nu är det satt och klart. Nästa vecka börjar jag! Och jag är en blandning av helt livrädd, toknervös, orolig, pirrig, glad, förväntansfull och känslosam. Alla känslor på samma gång. En bergochdalbana. Minut för minut skiftar jag känsla. 

Det tog alltså ganska precis två månader från det att vi bestämde på ett samverkansmöte att jag ska börja arbetsträna, till det att jag ska börja. Jag trodde såklart att det skulle ta cirka en vecka. Men inget verkar gå så fort. Vad levde jag i för värld innan? Nu tar allting tid. Och det är faktiskt jätteskönt. Inget som bestäms idag verkställs imorgon utan jag måste ha tålamod. Och det har varit en väldigt bra lärdom. Dessutom sökte jag plats själv för jag var lite picky med vad jag ville ha, och då tog det en hel månad innan jag ens hörde av mig till något företag för jag var sjuk och sen var vi i Amsterdam. Men den tiden behövde jag att landa.

 

Och vet ni? Jag har hittat världens bästa företag att jobba på! Det kändes helt självklart att det var hos dom jag skulle vara. Som att universum balanserade mig med den här platsen. Och så många tecken jag fick. Så många saker som stämde. Jag tror att det är meningen. Att jag ska lära mig att struktur inte behöver vara framgång. Att rörigt också är ett sätt. Att kostym och snäva kjolar inte behöver vara ens jobbkläder. Att en arbetsplats kan innehålla både kaffekokare istället för kaffemaskin, hundar, Bose-lurar på alla anställda (!!), t-shirts och träningskläder i världens vackraste färger och mönster. Så självklart. Det är klart att man kan jobba så. Jag visste bara inte det så jag trodde att jobba innebar att vara instängd och fast i en mall. Nu känns det som att jag precis lärt mig att andas på ett sätt jag inte visste hur man gjorde. 

Förlåt för kommentarer och mail jag inte har svarat på. Jag ser alla! Jag svarar när huvudet lugnat ner sig lite och jag har landat i allt. Telefon och padda och dator ligger långt borta nu eftersom de intryck jag har dagligen räcker gott och väl för att fylla hela hjärnan och skapa kaos. 

Och all tid som jag inte tänker på nya jobbet; tänker jag på bröllopet. En möhippa ska hinnas med och sen ska det giftas och sånt. Och drickas vin. Eller inte så mycket vin för mig för TUSAN vad dåligt jag mådde efter två-tre glas vin i fredags kväll. Min nya medicin verkar inte gå ihop med alkohol. Jag hade inte haft en tanke på det men det fick jag ju snart tänka på… nåja. Hädanefter får det bli kanske ett glas. 

Men klänningen är bestämd sen i lördags. Ni ska såklart få se. Den 10 juni ❤️ Då smäller det. Och i min värld smäller det nästa onsdag också för då är en stor dag för yours truly. Första jobbdagen. Så stort. Fram tills dess ska jag krama på killen ovan och bara njuta av dagarna. 

Annons

16 reaktioner på ”I en bubbla av Arbetsträning

 1. Åh så bra att arbetsplatsen känns så bra, jag tror att det kommer bli jättebra för dig. Och när saker går mindre bra kan du lära dig något av det också som du kan ha nytta av framåt.

  Gilla

 2. Det låter ju som om du har hittat ett toppenställe till arbetsplats! Jag förstår så väl att det snurrar i huvudet. Mitt känns som när en tvättmaskin centrifugerar. Och jag som ”bara” ska tillbaka till mitt vanliga gamla jobb.
  Tur att du har testkört din nya medicin ihop med vin innan bröllopet. Det var klokt gjort av dig!😉
  Kram 💖

  Gilla

  1. Ja verkligen ett virrvarr just nu alltså… det tumlar runt rätt bra ☺️ Haha ja eller hur! Hade inte ens en tanke på att det kunde vara ett problem lixom 😬 KRAM

   Gilla

 3. Åh vad kul att du har hittat en ”annorlunda ” arbetsplats. Det kommer att bli hur bra som helst.❣

  Gilla

   1. Förstår att du känner det så men du kommer att klara detta. Det verkar vara optimala yttre förutsättningar på arbetsplatsen och du har själv jobbat så hårt med din inre arbetsplats och vet nu hur korttänkt prestations prinsessan kan vara.

    Gilla

 4. Det kommer gå så bra!💛
  Är så nyfiken, vart ska du vara?
  Vill du hellre maila så är min mail tiima@live.se
  eller så finns jag på messenger på Facebook. ❤
  Kram!

  Gilla

 5. Hoppas så att du ska komma till en arbetsplats där du får känna dig trygg och får trivas i en välkomnande miljö:)
  Det du har beskrivit låter jättebra 🙂
  Där du kan vara lugn i att du duger precis som du är utan prestation.
  Förstår alla dina känslor inför detta stora steg ut i ” verkligheten” igen.
  Kom ihåg att du duger precis som du är!
  Du har blivit klokare av alla svårigheter du har upplevt och den klokskapen kommer
  du att ha nytta av i mötet med alla nya människor på denna arbetsplats.
  Skickar ljus och positiv energi till dig!
  Varmt lycka till!
  Kram från
  Annica

  Gilla

  1. Ja puh. Jag påminner mig själv VARJE dag om att jag inte behöver prestera. Men så svårt. Samtidigt kan det vara bra att få komma ut i ringen lixom och TRÄNA på att ändra beteenden. För att bara tänka saker hjälper nog inte hela vägen. Så på så sätt är det en bra möjlighet. Tack snälla! KRAM 💜💜💜

   Gilla

 6. Jag tål också betydligt mindre mängder alkohol med voxra, det är nog en tillvänjningsperiod också. Från början mådde jag dåligt av väldigt lite alkohol men nu kan jag nog dricka en halv flaska vin utan att bli sjuk. Bra tycker jag för jag gillar vin.😉

  Stort lycka till med arbetsträningen!

  Gilla

  1. Ja jag hoppas det kanske blir bättre med vinet ☺️ Gillar också vin! Tack! Har läst dina inlägg om arbetsträning. Tog med mig ett par tips därifrån till mötet i måndags också. Toppenbra! Nu håller jag tummarna OCH försöker att inte drunkna i oro över hur tusan det ska gå… 🤗

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s