Andas

Andas Therese. Andas. Allt har en mening. Vila i det. Du kommer fram. Lösningen är redan klar. Du måste bara ge den din tillit. 

Tills dess kan du bara andas. Utan oro. 

Annons

4 reaktioner på ”Andas

 1. Precis så där säger jag till mig själv. Andas Ulrika, andas. Så mitt enda råd som jag kan ge är, andas Therese, andas. Precis som du redan tänker. Det är lättare sagt än gjort men vi försöker i varje fall.

  Gilla

 2. Jag läste just om tidsfönster i en bok som min terapeut rekommenderade. Och det är nåt som jag försöker ta till mig. Att bara låta tidsfönstret sträcka sig så långt in i framtiden som känns bra just nu. Resten av livet får man ta i den takt det kommer. Ha det så underbart i Visby! Vi blev totalt förälskade i den staden då vi var där en sommarvecka för nåt år sen. 💛🏰💛

  Gilla

  1. Väldigt bra rekommendation! Tidsfönster alltså. Har tänkt på det mycket denna veckan för att inte oroa mig för sånt jag inte kan styra nu. Ja Visby var helt underbart! 💜🙌

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s