Slipning av balkongdäck

Puh! Idag har jag varit handy woman och slipat, tvättat och oljat hela vår balkong. Det tog nästan nio timmar. NIO timmar! Eller ja, vissa pauser såklart och en kort sovstund på dagen men i övrigt jobbade jag hela tiden. OM jag är trött nu? Jag är fysiskt slut i hela kroppen och har ont precis överallt. Mest i ryggen och rumpan med nämn valfri kroppsdel och jag kan lova att jag har ont i den. 

Och man skulle ju kunna tycka att jag kunde delat upp passet i två dagar men när jag väl hade slipat allt så visste jag inte vad som hände om det börjar regna. Kanske skulle träet bli förstört. Så jag körde på. 

Golvet slipat men inte oljat ovan. Den lilla delen av balkongen. Sen har vi en loungedel…. typ 12 kvadrat balkong totalt. Det tar tid. Nu får ingen nämna golvslipning på minst sex månader för då tror jag att jag kreverar. 

Annons

4 reaktioner på ”Slipning av balkongdäck

 1. Vad glad jag blir när jag ser bilden på dig.
  Den utstrålar energi.
  ❤❤❤
  Jag hoppas också att jag inom en inte alltför lång framtid också ska kunna ha den energin igen.
  Att orka jobba med kroppen en längre stund utan att den protesterar med värk och influensakänsla.
  Längtar efter att få uppleva vanlig trötthet igen och inte denna sjuka, förlamande tröttheten som gör ont i hela kroppen och hela själen.
  Du ger mig hopp om att jag kommer att komma dit en dag jag också. ❤❤❤
  Jag har varit så envis hela livet och denna envishet bidrog nog till min utmattning men den hjälper mig också idag till ett bättre och klokare liv på vägen genom denna utmattning.
  Var rädd om dig och vila mycket nu.🤗🤗😏
  Kram från
  Annica

  Gillad av 1 person

  1. Haha tack fina! Ja energin KOMMER. Jag har haft perioder av energi det senaste året men ofta har det följts av sängläge. Det är delvis på grund av den där envisheten du beskriver. Den har jag också. Och den hjälper! Dels tar den en upp till energi igen men om den övergår i dumdristighet så blir det kollaps. Men värna om envisheten och viljan. Den tar en framåt! KRAM ❤

   Gilla

 2. Hej! följt din blogg, ett tag!

  Det inlägget när du var hos svt och spelade in, kommer du länka det klippet här till bloggen?

  Kram och styrka!
  /s

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s