Sjuk (igen…)

Nä alltså ibland undrar man?! Är det möjligt? Nu är jag förkyld igen. Halsen är så svullen att jag knappt kan svälja och den gör ont. Och tempen ligger strax över 38 grader. Inte jättemycket men tillräckligt för att man ska känna sig rätt hängig. 

Igår vilade jag efter mitt långa arbetspass på måndagen. För jag trodde att det var därför jag var trött. Släpade iväg mig till lunchyogan, vinyasa var det igår, och efteråt darrade mina ben så mycket att jag knappt kunde gå. Så märkligt tyckte jag för jag tog det verkligen lugnt, jag är ju van att känna mina gränser numera. Vilade hela eftermiddagen och kvällen och vaknade upp förkyld. Jahapp. Så nu vilar jag. 

Besitos amores. 

Annons

6 reaktioner på ”Sjuk (igen…)

 1. Åh stackare.❤ Men det kan vara en reaktion på din terassdag. Själv för jag exakt de symtomen när jag ansträngt mig för hårt fysiskt.

  Gillad av 1 person

  1. Ah kan det vara så? För jag överansträngde mig nog fysiskt flera dagar i rad med slipning, yoga, gymmet… jag vet. Vill banka något hårt i huvudet på mig själv ibland. Men det är ju bättre att kroppen är förkyld av överansträngning än av influensa för det tar nog längre tid att blir frisk från… Tack!! KRAM ❤💜❤

   Gillad av 1 person

 2. Nä nu får de ge sig! Förkylningarna alltså… Nån måtta får det vara. Har du provat Strepsil (halstablett från apoteket)? Riktigt bra när man har sådär superont i halsen! Apropå ont, jag vet ju att du också dras med mycket värk i kroppen. Har du dagar utan värk? Har det blivit bättre under resans gång? Jag blir så förtvivlat trött på denna värk! Har ändå dagar nu när jag inte är ”zombitrött” men kroppen ger sig inte. Den ska värka! Typ ”glöm inte bort mig”. Det är ingen risk kan jag säga… Nu ska jag sluta klaga. Istället håller jag tummarna (dom har jag iaf inte ont i) 😉 för att du blir frisk snart!
  Kram 💕

  Gillad av 1 person

  1. Ja eller hur?! Jag har haft såna extrema problem med värk under min utmattning och jag vet inte hur många gånger jag har gråtit för jag har så ont i kroppen. Det är HEMSKT! Trött är en sak men att ha så ont sänker vem som helst. Det har för mig blivit bättre och bättre och mer oh mer sällan. Nu har jag det vid extrem trötthet och inte varje dag. Så det kommer ge sig! Tack fina du ❤❤❤ KRAM

   Gilla

 3. Så skönt att höra, då finns det hopp alltså! Jag tror att jag kanske pushar mig lite för hårt i min iver att friskna till. Ska vila mer och se om det blir någon skillnad.
  Kommer du ihåg att jag skrev om min favoritpodd ”En underbar podd” för ett tag sedan? I det senaste avsnittet (i tisdags) berättar Clara om sin depression och om upplevelsen att bli ordinerad antidepp medicin. Tårarna rann, så mycket igenkänning!! Jag lämnade tips på din blogg i kommentarsfältet, det avsnittet stämde så fint med ditt inlägg ”serotonerg depression”. Du hittar podden på hennes blogg: underbaraclara om du vill lyssna.
  Hur mår du idag? Är det liiite bättre?
  KRAAAM!

  Gillad av 1 person

  1. Ja prova vila mer och se om det hjälper. Jag var PRECIS så ivrig jag också men sen läste jag att sömn är det som bäst läker utmattning så då började jag sova mer och tyckte faktiskt att det hjälpte? Men så krävs såklart aktivitet blandat med vilan för vi alla behöver energi utifrån.

   Tack vad gullig du är!!! Ska lyssna på det avsnittet. Lyssnar ibland på hennes killes podd som handlar om yoga 🙏 Men måste lyssna på Clara nu!

   Det är risigt här alltså 🤧 Snorar och snörvlar och är allmänt superförkyld. Jahoppppp… bara att vänta ut! KRAAAAAM ❤❤❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s