Just nu

En sovande gutt i sovrummet. Ja alltså min dårå. Ingen okänd. Jag ligger i soffan och har fått i mig goda frallor jag var och köpte på bageriet imorse. Det och kaffe kickar igång varje söndag. På TV surrar Nyhetsmorgon. Mest för att TV4 Play har gjorts om på AppleTV och jag har varit så irriterad över reklamen så nu bojkottar jag den skiten. Nyhetsmorgon får duga. Sen ska jag säga upp abonnemanget *rabiat*. 

Ikväll blir det söndagsmiddag hos Emma och Calle. Och innan dess yoga eller skogspromenad. Kroppen bestämmer. Och jag känner mig glad och pirrig. Inför allt. Kan knappt vänta. Vill bara leva, leva, leva. För bröstet sprängs av lycka dessa dagar. En explosion av ljus. 

Annons

8 reaktioner på ”Just nu

  1. Vad härligt att du kände dig glad och förväntansfull! Hoppas dagen fortsatte så. Har läst din blogg ganska länge och tänkt att du verkar så trevlig, extra intressant eftersom jag har bott nära dig och troligen kommer flytta tillbaka snart, har familj där. Jag tänkte fråga om det går att maila dig om man vill skriva något mindre publikt?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s