Ännu ett inlägg med rubriken Danny Saucedo

Igår var vi på Danny Saucedos krogshow på Hamburger Börs. Svärmor fyllde år så vi var där hela gänget. Och jag gillar ju Danny som person, han verkar så jäklarns gullig och skön, men hade egentligen mindre koll på honom som artist. Men OJ! Vaaaa… den här tjejen är imponerad! Showen var helt fantastisk och jag har definitivt en rejäl crush på Herr Danny och hans musik. Tur att min kära man är ganska lik honom *plats för fnitter och ett svårtolkat ögonkast från Stoffe*.

Det var en ganska lång middag innan konserten; tre hela timmar i DJ musik och flera hundra människor runtomkring. Det var faktiskt det mest påfrestande under kvällen måste jag säga. Oljudet som blir av allt stim runtomkring och olika låtar som pumpas ut på en direkt störigt hög nivå (tant). Men jag hade mina Bose-lurar så det räddade middagen! Använde även dem på ena örat (tänk DJ-cool) under konserten och det fungerade bra. 

När vi kom hem var jag så utomordentligt trött att kroppen värkte sönder. Jag provade somna utan alvedon men det var helt omöjligt. Tillslut kände jag hur hela kroppen blev spänd och stressad av smärtan i alla leder så det fick bli en alvedon för att avhjälpa. En ständig balans det där. Men alltid prioriterat att inte stressa kroppen med smärta, då är det bättre att ta en tablett tänker jag. 

Men imorse mådde jag bra när jag vaknade! Så nu har vi ätit frukost med svärisarna på hotell, promenerat i den strålande vårsolen och lunchat på Göteborg. Och sen blev det nap för mig och Stoffe. En nap på sisådär tre timmar. 

Men jag har filmat till alla er som ligger i sängen den här helgen. Ni som inte är redo att gå på show. Jag var själv där för några månader sedan bara så jag vet hur tråkigt och jäkla ledset det är. Men ovan (hoppas det fungerar) är låten Så som i himlen ❤ Min favorit. 

Kram på er godingar! 

Annons

2 reaktioner på ”Ännu ett inlägg med rubriken Danny Saucedo

 1. Jag har sett att han har fått fin kritik för sin show. Skulle också vilja se den. Men vad jobbigt att de spelade hög musik innan (också tant)!
  Bra att du har dina ”magiska” lurar.😉
  Jag håller faktiskt på att öva mig på att lyssna på musik igen. Låter ju helknäppt! Men jag vet att du (och säkert många andra som läser din blogg) förstår vad jag menar.
  Kram 💗

  Gillad av 1 person

  1. Ja den var verkligen sevärd! Och ja, jag förstår helt det med musiken. Jag tränar också på det då och då. För musik är både peppande men tar energi från huvudet som tusan… så små portioner funkar för mig. Träna på – det är så vi kommer framåt. Men små steg 💜 KRAM 💜💜💜

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s