At Finefoods

Just nu sitter jag på Finefood med Emma. Vi har lite skrivarstuga. As usual. Hon skriver jobb hon får betalt för och jag skriver blogginlägg.

Och imorse var jag på provtagning hos doktorn. Det gör jag alltid var tredje månad; kollar av alla prover så det ser bra ut. En måste ha rätt nivåer av vitaminer och sånt i kroppen för att kunna läka med bästa möjliga förutsättningar åtminstone. Min läkare är så noga med sånt. Skickar dit mig stup i kvarten för att kolla av d-vitaminvärden, b12, b6, järn, sköldkörtel… ja allt. Får hem en lång lista på hur jag ligger inom olika värden och varje gång gör jag high-five med mig själv när jag ser att jag faktiskt äter bra mat och att det gör skillnad för värdena. Han påstår också det, min läkare, att jag måste äta bra för ingen av hans patienter har så bra värden *plats för att känna sig stolt*. Dock är jag i övrigt hans mest svårbehandlade patient. Det har jag fått höra ett par gånger. Och jag brukar skoja om att jag är nummer ett på hans svarta lista. Enbart på grund av min medicinöverkänslighet. Annars är jag nog rätt trevlig vill jag tro. Skojar och har mig med honom.

Hursomhelst. Måndag. Den här veckan väntar lunch med Isabel, en heldag yogakurs i Bromma (tack mitt hjärta <3), promenader, vila efter helgen, balkongfix i form av tvätt av utemöbler och slipa och olja golvet och njuta av eventuell sol. Och annars njuta ändå.

Annons

4 reaktioner på ”At Finefoods

    1. Det är en lyckoklöver! Den är sååå fin, en av mina favvisar. Det ser ut som fjärilar (har en sån hemma) och på kvällen när det blir mörkt går den och lägger sig så då fäller den ihop alla blad och somnar. Hur gulligt??

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s