Prinsen och promenad

Igår var Stoffe ledig, och hade dessutom namnsdag, så vi spatserade in till stan. Eller ja först måste man ju ta båten över vattnet fem minuter så man landar på Södermalm, men därifrån promenerar vi. Så skönt. Vi hade ett par ärenden att fixa och så ville vi bara ha egentid. Mysa runt och fika och hålla handen. 

Och jag var promenadklädd i en kappa som jag fick av Stoffe för ett par veckor sedan. Sååå fin! Från Max Mara. Och såklart min Ballyväska och skor (hur välanvända??) från Rodebjer. Skönt ska det vara! 

Lunch blev det på Prinsen. Alltid gott. Och alltid sköna sittplatser för promenadtrötta fötter. Tackar ropar kroppen. 

Annons

4 reaktioner på ”Prinsen och promenad

 1. Vilken mysig dag! Extra bonus när solen är framme och värmer en.
  Tack för dina fina och uppmuntrande ord på min förra kommentar. 💜 Jag behövde verkligen den peppen!
  Jag vill också tacka alla som delar med sig av sina upplevelser av att återgå till arbetslivet, så värdefullt att få ta del av! Jag vill också göra ett försök om ett tag. (Hjälp vad läskigt). Vilka hjältar vi är ändå. Alla vi som kämpar som tusan med att besegra den här skitsjukdomen!!
  Kram 💜🌻💜

  Gillad av 1 person

  1. Fina! Vi alla har dagar/veckor/månader när allt är så jävla mörkt. Fy fasen alltså. Men sakta sakta blir det mer och mer sällan och kortare perioder av mörker och ont och matthet. Ett steg i taget. Aldrig förvänta sig för mycket av kroppen. Känner du dig bättre? Gick alla aktiviteter bra i veckan?

   Ja arbetsträning är fantastiskt att man FÅR göra i Sverige! Tänk hur generöst? Men man ska inte heller vara för tidig in i det tror jag. Jag väntade tills jag kände ”åhhhhh jag VILL NU!” (Blandat med läskigt såklart men det kommer man nog inte ifrån). Men som sagt, låt processen ha som gång. Invänta lusten till allt. Den styr.

   Ja alla här är FANTASTISKA 🙌 Ni är bäst som delar med er! Hoppas du får en fin lördag! KRAM 💜

   Gilla

 2. Det går faktiskt över förväntan men absolut inte obemärkt förbi. Något som gjorde mig glad var att jag inte var så himla orolig inför min tripp till stan. Det var mer ”det här klarar jag”. En sån härlig känsla! Men visst, nån stressdröm hade jag men iaf, en förändring till det bättre! Åtminstone den här gången… Igår fick jag fikabesök. Vaknade med en massa värk i kroppen men beslöt mig för att köra på. Och det gick bra! Snart får vi besök av en kompis som ska äta middag med oss. Får se hur det känns i morgon. För trött, det är jag verkligen! Hoppas att du får en fin kväll. Så roligt att du gör stora framsteg i ditt mående!
  KRAM 💗

  Gillad av 1 person

  1. Ja bra tecken att du inte oroar dig!! Man blir också mer och mer trygg i utmattningen ju och tänkte tillslut ”det blir som det blir” = bra tecken!! Har också sån hemsk värk i kroppen just nu, det är så hemskt! Alvedon får underlätta… Men ibland får man förbise det och testa för att se vad som händer. Man måste ju våga prova för att komma vidare även om man fysiskt känner en stark gräns. Tack fina – vissa veckor är bättre än andra men jag är tacksam 🙌 KRAM 💜

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s