Bihåleinflammation 

Precis som rubriken lyder: sjukt opepp. Ligger nedbäddad med värk i kroppen och i ansiktet. 

Utanför fönstrena strålar solen och fåglarna kvittrar. Sothönorna pickar och lockar på varandra och jag kan till och med se en svan som ruvar på sitt ägg härifrån. Helt fantastiskt. Vilken vacker syn. Ägget är lika stort som ett påskägg och alldeles fläckigt. Och svanen skyddar det med sitt liv mot alla nyfikna människor som passerar. Vackert. 

Livet pågår. Världen snurrar. Jag får precis samma känsla som alla de dagar och månader jag har legat i den här sängen knockad av utmattning. De dagarna kommer allt mer sällan nuförtiden. Tidsramarna för bra dagar har utökats. Men så finns det andra sjukdomar än utmattning. Mindre allvarliga. Såsom förkylning och bihåleinflammation. Och jag känner mig välsignad som får uppleva en sån sjukdom en stund. En som går över. En som inte vänder upp och ner på hela livet innan den passerat. 


Annons

4 reaktioner på ”Bihåleinflammation 

  1. Att ha bihåleinflammation är fruktansvärt jobbigt! Hade det jämt förut. Usch. Jag hoppas att du blir ompysslad så som du förtjänar – som en prinsessa med andra ord!
    Jag skrattade åt din hål-i-huvudet-kommentar (du hade såå bra immunförsvar).😂 Alltså haha ibland undrar man vad man får allt ifrån?!? Jag sa till min man (när jag var förkyld för ett litet tag sen) ”det var ett år sen jag var sjuk, vad ovanligt”! Han gav mig en konstig blick, lite skeptisk faktiskt. Men det jag egentligen menade var ju att det var ett år sen jag hade en förkylning eller liknande. En utmattning med påföljande depression är ju en helt annan sak att tampas med.
    Krya på dig nu!
    Kram 💕💕

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s