SUP Surfing

Igår hyrde vi varsin SUP och paddlade. Det var så himla roligt!! Exakt hela gårdagen, och fortfarande, är jag lyrisk över hur mycket jag tyckte om det. Jag trodde jag skulle gilla det… Men jag verkligen älskade det!

Brädan är lixom bredare än en vanlig surfbräda, lite tjockare och framförallt mer stabil. Den är ju gjord för att man ska stå upp på den och paddla med en paddel. Jag ramlade av den med bravur säkert 30 gånger för det är verkligen sååå svårt att balansera om det kommer lite större vågor (igår råkade såklart vara ganska blåsigt). Stoffe däremot stod stabil som ett berg och ramlade endast en gång (det var när han skrattade så mycket åt mina fall så han lixom ramlade framlänges över brädan i ett skrattanfall) (så irriterande att han alltid är bättre på sporter än vad jag är, jag ville vara bäst på SUP!)
Men: skratta bäst som skratta sist för jag klarade till och med att yoga på min bräda. Ha! Jag gjorde några vinyasas och ramlade såklart flera gånger innan jag fick in rätta knycket. Sen klarade jag till och med att göra trebent nedåtgående hund. Magisk känsla. Mitt ute på havet. På en bräda. Att öppna upp hjärtat och låta kroppen flyta mellan asanas i ren lycka.
Jag var så totalt närvarande i det här. Fokuserade på att först klara att komma upp och sen till och med kunna balansera i yogan. Det berikade livet med en så vacker stund.
Och nu tror jag lixom att jag är född till surfare. Att det är på en SUP jag ska vara. Jag går runt och pratar om ”oss surfare” och Stoffe himlar lite diskret med ögonen varje gång…
Annons

8 reaktioner på ”SUP Surfing

  1. Ja alltså i HBG kan du garanterat hyra och testa, världens finaste ställe ju därute i sundet och paddla runt lite en inte så blåsig dag. Hemma i Sthlm har vi uthyrning där vi bor men jag har aldrig testat innan… Men nu ska jag hyra hemma och paddla runt. Det var så kul (är fort helt entusiastisk!). Kram finis! ❤️❤️❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s