Vårt trapphus

Ett fint trapphus. Finns det något härligare och mer välkomnande? I vår nuvarande lägenhet bor vi visserligen nybyggt (snygga trapphus brukar ofta förknippas med sekelskifteshus) men vårt trapphus är otroligt mäktigt och väl genomtänkt. Fotade loss häromdagen när solen strålade in genom fönstrena för att visa er. Allt är i marmor; golv, väggar och tak. En mäktig känsla helt klart när en kommer hem. Glädjen i det lilla. Igen.

Annons

2 reaktioner på ”Vårt trapphus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s