Zetas Handelsträdgård

Idag har pappa, Anette och jag varit på Zetas. Vårblommor skulle inhandlas. Det är tradition för mig och pappa att åka dit varje år i mars och köpa årets penséer och kungsängsliljor. Och fika på deras eko-café såklart. Alltid fika. 

Såhär såg det ut förra året:

I år har det varit en väldigt kall marsmånad så därför ligger blommorna lite efter. Men vi fick tag på några vackra exemplar (deras penséer är volangiga i kanterna som ni ser på bilderna, så vackra). Lunch blev det också och såklart en Doktor Westerlund fick följa med. Han är alltid varmt välkommen. 

Pappa och Anette är hemma från Sydafrika för i år (som ni säkert räknade ut… daaaa). Gissa om jag är en lycklig tjej! 

Annons

2 reaktioner på ”Zetas Handelsträdgård

 1. Åh så fina bilder! Man blir ju sjukt ”längtig” efter våren!! Hur mår du? Har du hämtat dig efter förkylningen? Så jobbigt att hantera både dunderförkylning OCH utmattning. Själv har jag pendlat mellan hopp och förtvivlan. Det är klart att jag kommer att bli frisk, har jag tänkt ena dagen (eller varför inte timmen) för att i nästa stund tänka att jag kommer alltid att behöva dras med den här j-a utmattningen! Och priset för Årets drama queen går till *tada* Anneli!! Men men, det hjälper ju tyvärr inte att tycka synd om sig själv. Om det gjorde det hade jag varit frisk vid det här laget:-P
  Jag har bokat in tre aktiviteter tre dagar på raken med start torsdag. Två trevliga sådana och så tandläkaren… Får se hur det går att pressa sig såpass. Förresten, hur gör man sittande framåtfällningar? Jag hoppas att du får en fortsatt solig och fin onsdag! KRAM

  Gilla

  1. Ja nu känns det som att våren är runt hörnet. Lite kyligt men den kommer ☀️ Nja förkylningen hänger i lite men mina huskurer verkar ha hjälpt! Den gav med sig rätt snabbt ändå…

   Du kommer bli frisk. Även om det inte alls känns så. Men du kommer bli frisk. Du kommer troligtvis leva ett väldigt annorlunda liv mot ditt tidigare ”friska” (hur friskt var det?) liv men det betyder inte sämre. Bara annorlunda. Samma för mig och alla andra utmattade. Läxan är såå tuff. Man kan inte värja sig. Därför kommer den långa resa tillbaka hjälpa dig med så många pusselbitar och tillsammans bildar allt det ditt nya liv. KRAM

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s