New In

Jag lovade ju att jag skulle fota skorna som jag köpte för ett par veckor sedan. Som alltid; bättre sent än aldrig. Här kommer alltså mina nya höstskor från Acne i färgen Burgundy. Ett par såna smiley-skor som jag ju har i guld också. Underbara. Ingen kan nog ha för många skor med en smiley på. Glad varje gång lixom.

Köpte även ett par nya Ballys i annan färg än dem jag har (har ett par i beige). Ballysarna får dock vänta till vintern. Såklart. Längtar dock efter att stoppa ner fötterna i såna där luddiga, gosiga kängor… Vardagsglädjen i det en kall vinterdag. Orimlig.


Fler inlägg på samma tema:

Allt är inte guld som glimmar
Adriana Rocher – Mina gyllene skor

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s