FYI

You are enough. You are perfect. You are enough. You are perfect. You are enough. You are perfect. You are enough. You are perfect. You are enough. You are perfect. You are enough. You are perfect. You are enough. You are perfect. You are enough. You are perfect. You are enough. You are perfect. You are enough. You are perfect. You are enough. You are perfect. You are enough. You are perfect. You are enough. You are perfect. You are enough. You are perfect. You are enough. You are perfect. You are enough. You are perfect. You are so enough. You are so perfect.

Annons

2 reaktioner på ”FYI

  1. Gulle! Min yogalärare Kelly brukar avsluta alla klasser med dessa ord. Och jag tar alltid åt mig! Det tycker jag gott vi kan göra för att påminna oss om att vi ÄR precis så tillräckliga som vi ska vara och är precis så perfekta som vi ska vara. Every day, in every way, you are so enough. You are so perfect ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s