Allt är inte guld som glimmar

Igår kom min kille hem med ett par grejer som överraskning till mig. Han är så fin, min man. Gör mig glad och lycklig varje dag och dessutom skämmer han bort mig. 

Det ena han kom med var ett par sandaler från Church’s som jag tycker är så himla fina! Silvriga och chica, perfekta för sommaren. 
Och den här donnan tyckte det var tråkigt att jag skulle fota. Hon ville hellre bara kela. 
Det andra han kom med var ett smyckesträd som han tänkte att jag kunde hänga mina kristaller på. Så sött. Ställde det i hallen där jag ser det mest och där kristallerna kan sprida bra energi i hela vårt hem. 
Tack babe för att du är så omtänksam ❤ 

Ljuset är från Voluspa, smyckeskrinet i silver är från min farfar (hans doppresent), ljusstake från loppis, smyckesträd från Skultuna och i bakgrunden affisch från Moderna Museet motiv av Olle Baertling. Kristallerna som är halsband (vision pieces) kommer från Stay at Home Gypsy i Byron Bay, Australien. Armbandet i ametist är en present från en vän från hennes resa i Vietnam och det bruna är Stoffes (!) från Eton. 

Annons

En reaktion på ”Allt är inte guld som glimmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s