Adriana Rocher – Mina gyllene skor

I lördags kom Stoffe hem med lite nya kläder till mig som han köpt. Han är fin så min kille alltså… Kommer ofta hem med saker som han tycker jag ska ha. Sött. Den här gången fick jag ett par guldiga skor från Acne med en smiley på (!!). Väldigt Tess! Så fina. Fick också två sköna tröjor som blir perfekta när våren snart kommer. Är alltid så varm så gillar tunnstickade grejer. 

Är inte alls något fan av att gå i butiker utan gillar när saker bara kommer hem och passar perfekt. Älskar därför att köpa saker online *hämtar pris-bucklan för mest sociala Stockholmaren 2016*.

Annons

En reaktion på ”Adriana Rocher – Mina gyllene skor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s