Ingarö

Idag tog vi bilen och körde ut till Ingarö för att bada. Nu ligger vi här på stranden och njuter av molnen (….). Jag smorde in mig med spf 30 men nu undrar jag snarare om vi har ett paraply i bilen. Ingen sol i sikte. Vi har i alla fall, likt en äkta småbarnsfamilj, med oss pastasallad och fika och kaffe och saft. Japp. Vågade inte lita på att detta kunde levereras på plats så kylväskorna åkte med. 

Det är skönt att komma iväg på lugna aktiviteter som passar min utmattning. Nu har vi rest tre veckor i rad och det är faktiskt rätt härligt att vara hemma ett par dagar nu. Vi tar allt väldigt slow och mest fikar, kollar vår nya serie (Marcella på Netflix), promenerar, lagar mat och sover. Om ett par dagar åker vi ut i skärgården så batterierna måste laddas inför det. Tankar om Utmattning lärde mig att vila i förebyggande syfte; något jag verkligen tagit fasta på och gör hela tiden. Även om jag inte är trött så vilar jag när jag vet att jag borde vara trött för då är jag troligtvis det, bara att min kropp har en extra energi som gör att jag kan nonchalera tröttheten ganska länge. För länge. Inte bra. Bättre att låta kropp och knopp komma i balans och landa i nuet genom vila. Det tar jag fasta på dessa dagar när jag verkligen kan. Man vet aldrig när man behöver den där reserven. 

Annons

2 reaktioner på ”Ingarö

  1. Åh, tack! Har jag lyckats lära dig nånting som du har användning för? Vad glad jag blir! Mat på stranden var väl inte så farligt att ta med sig? Fullt godtagbart! Men. Hade ni träskrinda?! Äkta barnfamiljstatus kännetecknas av träskrinda ( jag har aldrig kvalat in som äkta barnfamilj, har alltid saknat skrindan) fullastad med UV-tält, parasoll, bollar, hinkar och spadar, gummibåt, luftmadrass, filtar, åtta kylväskor osv.

    Idag mötte vi en sån liten familj och jag log för mig själv. Och när pappan i familjen lastat ut alla pinaler och balanserat på skrindan kommer mamman med barnet i handen och mitt på parkeringen kräks den lille. Pappan tog några djupa andetag och medan mamman torkade och tröstade började han lasta in hela packningen igen… 😱

    Gillad av 1 person

    1. Haha jaaa du har lärt mig massor ju! Träskrindan haha – sa till Stoffe att vi måste skaffa en sån! Han såg FÖRSKRÄCKT ut 😂😂😂 Och sen såg han ännu mer förskräckt ut över barnet som kräktes. Han tänkte nog; kom det på grejerna som skulle on i bilen?? OMG! Det kan lukta 😜🐢🙈

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s