Oron alltså… 

Ikväll ska jag och Emma gå på bio. Vi ska se Jackie här på söder och vi valde att gå redan klockan 18 eftersom vi båda somnar ståendes runt klockan 21.30. Skönt att ens vänner är likadana ändå. 

Men oj vad orolig jag är! Gått på bio har jag bara gjort en gång sedan min krasch och då var Stoffe med. Och det är ju mycket tryggare då. Den gången gick det väl okej. Inte helt bra men okej. Men nu har ju min hjärntrötthet spökat runt i flera veckor och bara tanken på bion utlöser kramper i hjärnan. Så där är jag nu. Försöker lugna ner mig själv. Komma ihåg att jag kan alltid avbryta. Åka hem. Jag måste våga utmana. Oron får inte styra mig. Kom ihåg. Kom ihåg. Kom ihåg. 

Nu ska jag försöka vila lite. Tränga bort oron. Dricka massor av vatten och se till att få i mig rejält med mat innan. Det är lite som att ladda för ett lopp det här. När man är utmattad och ska göra någonting utanför ens vanliga ramar. Då laddar man rejält. Och prispallen är ju minst lika härlig att kliva upp på efteråt. Inte lika creddig kanske men lika härlig. 

Annons

6 reaktioner på ”Oron alltså… 

 1. Ta med öronproppar eller dina hörlurar så sparar du hjärnan lite och kan få ut mer av kvällen. Hoppas att filmen är bra och att ni får en mysig kväll ❤

  Gillad av 1 person

  1. Åh tack!! Tar med mina så får vi se, beror på hur högt ljud dom har. Men lär nog behöva mina… 🎧 Förstår att du var glad – vilken milstolpe! Tack! Ha en fin kväll!! KRAM 🌟

   Gilla

 2. Åh jag håller tummarna för att du får en riktigt trevlig kväll! Inte bara att det är ok utan att det går riktigt bra. Sådär så att du kan leva dig in i filmen. Jag skulle också vilja gå på bio. Har inte vågat ännu. Men en vacker dag så…
  Kram 💜💛💜

  Gillad av 1 person

  1. Tack fina! Hr varit på bio nu och sen gick vi hem hit och åt, jag var alldeles slut av allt surr på Götgatan! Så helt okej tror jag. Får se imorgon vad kroppen säger.

   Du kommer kunna gå på bio 💜 Men det ÄR ansträngande för huvudet vill jag lova. KRAM 💜💜💜

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s