Tråkig flickvän

Mitt dåliga samvete nöter ner mig just nu. Till ingen nytta, jag vet. Men så är det.

Efter dagens vandring bort till Brela för bad, sol och lunch tog kraften slut. Väl hemma igen dunsade jag ner i sängen och har legat här sen dess. Ont i kroppen och trött så in i bomben. Stoffe fick gå ut själv och äta middag och såklart gör det ont i hjärtat att han ska behöva göra det. Men jag kunde inte vika mig och ignorera kroppen, för då vet jag lixom inte vad som händer sen. I nästa steg. Så mycket har jag ju lärt mig. 
Men, känner mig i alla fall typ sämst just nu. Såklart klagar inte Stoffe, inte ens en ynka liten bit. Men jag såg ändå på honom att han tyckte att det var lite tråkigt. Han kollade om det var nån match han kunde se. Men icke nej. Typiskt. 
Har i alla fall legat här och vilat, läst, duschat och gjort en skön inpackning för håret, skrubbat hela kroppen och ligger nu i sängen igen. Har inte ens ätit middag än men jag tror nog min companione därute kommer hem med något till mig. Om jag känner honom rätt. 
Ja. All tid på semester är inte perfekt. Min utmattning finns ju där. Oavsett om jag är på semester eller inte. Fy fasen vilket jobb – ständigt uppkopplad på den här skiten. 
Annons

4 reaktioner på ”Tråkig flickvän

 1. Åh, önskar att det fanns nåt magiskt sätt att bli av med det där dåliga samvetet. Men, prata om det. Håll det inte inuti, då växer det bara ännu större. Och njut av allt det som ni gjort. Det är storslaget. Kram

  Gilla

 2. Ja man ös alt lixom det. Hur cool och med eten man ön är finns det ju där, säkert för att man är medmänsklig och empatisk. Eller något. Ja jag ska försöka njuta av det istället 🙂 Det är verkligen sant. KRAM ❤️

  Gilla

 3. Han förstår säkert, men det dåliga samvetet är svårt att bli av med. Bättre att du pausar mellan varven än kör på och kraschar ännu värre! Njut när ni kan, vila när det behövs. Kram

  Gilla

 4. Ja eller hur. Det ingår nog i att vara människa och ha relationer gissar jag. Samvetet kommer med det. Ja men det är så sant! Bra att du påminner för idag har jag vilat extra tack vare det! Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s