Brela

Igår packade vi återigen ryggsäcken med vatten och badkläder och vandrade åt andra hållet, norrut, mot Brela. Sen upptäckte vi förvisso att Brela bara var typ 15 minuters promenad bort så vi gick förbi det och längre upp längs med kusten. Vi hittade en fin badplats och la oss där och njöt. Badplatser här kan vara långa stenstränder, ministenstränder, eller klippor eller avsatser som ser ut som rev. Överallt finns också trappor uthuggna i sten så man enkelt kan gå ner i vattnet. Supersmidigt!

Att vandra typ en timme i den här värmen är helt galet jobbigt. Man svettas så mycket att bikinin är lika blöt som efter en simtur. På dagarna är det runt 35-37 grader i skuggan. Tokigt värre ju! Keps och hatt och hög SPF är obligatoriskt. Jag ser också suktande på alla småbarn som har egna UV-tält och föreslog att vi skulle köpa ett sånt. Den motionen fick avslag. Istället gick Stoffe och köpte en stor lila (!) luftmadrass som flyter i vattnet. Jag ska visa en bild när han bär runt med den där madrassen *skrattar högt för mig själv* men jag har hittills inte fått ta någon bild för han har så stora komplex för att han är så barnslig… Ser fram emot när vi ska få med oss den där madrassen på bussen till Split nästa vecka *ber om ursäkt tusen gånger för att vi har knockat varenda människa på hela bussen med vår lila luftmadrass*
Idag väntar bad här i Baska Voda och lite lugnare tempo. Balans är allt. Så var det väl?

 

 

Annons

6 reaktioner på ”Brela

  1. Häääärliga bilder, så sjukt fint det ser ut! Vilket vatten och vilken natur! Hoppas ni har det underbart nu och njuter av vila och varandra! ❤

    Gilla

  2. Haha ja luftmadrassen var såååå rolig! Skrattade hela tiden för Stoffe bar runt på den hela dagen 😂😂 Nä regn vad trist! Bäst att hålla sig vän med solen här så den följer med till Sverige sen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s