My Yoga Spot

Hemma har jag min yogaplats på ett favoritställe. Eller nja, egentligen har jag två två beroende på vad jag gör för yoga, men nedan är min favoritplats för lugn yoga och meditation. Hela rummet inger ett lugn och jag älskar att känna vinden fläkta in genom dörrarna samtidigt som jag sitter helt stilla i en meditation eller yogaposition. Jag älskar att höra båtarna puttra utanför och grannar som småpratar och vinden som får löven att brusa lågt. Det ger mig en känsla av tillhörighet och lycka. 

På bilderna ser ni min yogaplats och lite grejer som jag använder när jag yogar. Ett bolster från Manduka och ett block från Manduka hjälper mig att skapa utrymme där jag behöver. Den som är uppmärksam ser också att det inte är min matta jag yogade på den här morgonen, utan Stoffes som låg kvar sedan hans praktik igår kväll. Hans matta är från Lululemon (The Mat) och min är från Manduka (Black Mat PRO) och förlåt älskling men min matta är faktiskt bättre ❤ 
Den som är extra uppmärksam ser också att morgonens kopp kaffe fick följa med till mattan *Bad Yogi*. Inte alls lika yogic som en kopp varmt citronvatten men vad fasen, jag är inte perfekt och jag yogar på mitt sätt. Så det så! 

Annons

6 reaktioner på ”My Yoga Spot

 1. Härlig plats. Jag brukar också vara vid balkongdörren. Det är härligt nu när den kan stå öppen så frisk luft och fågelkvitter kommer in i rummet. Har lyckats yoga (i liten mängde) några dagar i rad nu och det här inlägget påminner mig om att jag åtminstone bör få till ett par solhälsningar idag med. Bara för att hålla det vid liv. Hittills har jag legat däckad med huvudvärk, men tror den börjar släppa nu. Kan bli lite yoga senare i eftermiddag. Namaste 🙂

  Gilla

 2. Att yoga är helt nytt för mig. Provade för många år sedan och höll på att krypa ur mitt skinn. Så stressande! Men idag går jag på yoga, tyvärr sommaruppehåll. De kör ute men den yogan passar inte mig nu. Jag kör Restorativ yoga och det är underbart. Har fått i morsdagspresent så kan köra hemma. Skulle dock behöva hitta rutin lite oftare än jag gör.
  Den utmattade kroppen skriker lite efter yoga.
  Så härlig yogaplats du har. Kram

  Gilla

 3. Ja visst är det underbart när man blir lite fläktad samtidigt 🙂 Jag har inte kunnat göra solhälsningar de senaste två veckorna tyvärr, men älskar också dom… Stärkande. Nu kör jag luuugnt pga kroppen är sååå trött. Blä. Hoppas din huvudvärk släpper, den är hemsk! Namaste

  Gilla

 4. Ja exakt, haha. Många beskriver sina upplevelser av yoga så i början! Jag började yoga när mamma gick bort, veckan efter faktiskt. Hade inte sovit på sju nätter och var freaked out… Det var min anledning att komma på mattan. Grät varje gång hela första terminen för mitt hjärta var krossat. Gråter fortfarande ofta faktiskt på mattan, den släpper fram mycket i kroppen.

  Jag kör också nästan bara restorative nu när jag är såhär dålig. Ligger på kuddar och block och bolster och vilar typ. Öppnar hjärtat. Så jag förstår att du valde den kursen, det är en så fin yoga. Jag brukar köra ganska korta pass hemma för jag vet att själva utmaningen är att ens komma till mattan, så kanske bara ett par övningar per dag? Ligga med benen mot väggen (bästa yogaterapin mot utmattningsdepression) och savasana. Eller en kudde under bröstryggen och öppna upp… Vi gör så gott vi kan. Det får aldrig bli en prestation tänker jag eftersom jag vet att många av oss som är utmattade ÄR prestationsinriktade, det kan slå så fel… Kram på dig och yoga med den söta hunden. Fem minuter i stillhet betyder så mycket för dagen ❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s