Ett stort, innerligt, varmt tack

Tack, tack, tusen tack alla ni som tar er tid att kommentera, peppa, komma med råd, kärlek och humor. Det betyder så obeskrivligt mycket för mig. När jag känner mig såhär ynklig och ledsen, som att allt bara ska ryckas bort och så är det dessa spillror som är kvar av livet, då vill jag bara krypas upp i mammas varma famn och höra hennes röst som berättar för mig att allt kommer bli bra. Livet är upp och ner. Det flyter. Allt flyter. Inget är för evigt. 

Men eftersom jag inte har någon mamma som kan säga detta till mig längre så är jag mer och mer stark i min tilltro till mitt eget psyke och omdöme. Frågar mig själv vad som är rimligt. Avfärdar mina egna mörka tankar. Och så får jag era kommentarer som hjälp på vägen. Kanske är det därför det betyder så mycket att ni skriver; för det är sällan jag sätter tilltro till att någon annan ska krama om mig och berätta att allt kommer lösa sig. När ni gör det känns allt så fint.

Ni ska veta att jag läser varenda kommentar och jag skrattar, gråter, blir varm och fylld av kärlek. Jag lovar att svara när jag har huvudet med mig och orkar fatta tag i den delen av hjärnan som uttrycker allt det jag känner just nu. 

Tack tack tack! ❤

Annons

11 reaktioner på ”Ett stort, innerligt, varmt tack

  1. Vännen, lägg inte på dig att du måste svara på alla kommentarer, vi skriver för att vi vill och du svarar om du orkar, vill och har lust, inte annars. På mitt Instagram @mrs_excalibur har jag skrivit i profilen att jag läser allt och svarar efter förmåga. Kramar

    Gilla

  2. Min fina vän ♡ En mamma går absolut inte att ersätta men jag vet att du har en fin pappa också och syster, Stoffe och säkert många fler ☆ tillomed mig långt här borta i Skåne 😊 jag läser varje dag och tänker på dig lika ofta. Puss !

    Gilla

  3. Som ovanstående skriver så förväntar jag inte heller mig ett svar. Ibland är det ordlösa mellan människor det vackraste, särskilt mellan människor som har förståelse och delar upplevelser. Vi om några vet hur det är när hjärnan inte hänger med och när fingrarna inte orkar trycka på tangenter mer än nödvändigt. Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s