Shitty day

Den här dagen var ju inte alls så bra. Det började som vanligt med att jag kräktes mig igenom hela förmiddagen. Dock snäppet värre för jag fick för mig att jag behövde dricka en grönkålssmoothie (jamen så smart va…) till frukost, det är ju min vanliga fruskost men har avstått det när jag mått så illa. Men idag skulle jag minsann på det! Och tji fick jag. Fick upp allt och lite till och har mått så galet illa hela dagen efter det. Har fått leva på vit pasta med havregrädde och vaniljyoughurt. Kan inte ens tänka på någon grönsak eller fiber utan att springa in i badrummet. Inte så kul.

Och sen slog den där enorma tröttheten till. Pang bom! Det är säkert ett kvitto på att jag gjorde för mycket fredag och lördag och igår var också en ganska intensiv dag med massor av telefonsamtal som skulle ringas och intyg hit och dit. Det blir för mycket. Men då vet jag att jag inte är redo för så mycket helt enkelt. Måste fortsätta hålla hårt i aktiviteterna och strypa åt oftare. 
Fick boka av Vinyasa på lunchen för då hade jag ingenting kvar i magen och bara tanken på att ställa mig i hunden gjorde att kroppen började darra. Sen bokade jag in mig mentalt på en löptur på eftermiddagen (då skulle jag ju må bättre). Men nej. Inte en chans. Gick istället saaaaakta bort till Sickla sjö och doppade fötterna i vattnet från bryggan. Bara för att känna att jag lever. Jag älskar vatten så det var väl ändå en fin dag då. Jag fick ju ändå doppa fötterna. 
Ett par mobilbilder från dagen. Vackert träd som växer nere i vattnet. Och finns det något vackrare än att ligga på marken och titta upp mot trädkronor? De bildar ett helt fantastiskt mönster; som spets mot himlen. 
Och!
Vill också bra säga att jag verkligen alla gånger i veckan hellre kräks än har den där helt omänskliga huvudvärken jag hade förut! Så egentligen ska jag inte alls klaga. Det har varit så mycket värre. Att kräkas var 20:e minut är peanuts jämfört med att ligga inne prick hela dagen i sängen. Så, det VAR nog på riktigt ändå faktiskt en ganska bra dag när jag tänker efter. 

Annons

3 reaktioner på ”Shitty day

  1. Du är den första jag läser om som också kräks. Känns bra att inte vara ensam! 🙂 Hade också mycket migrän förut, det har klingat av men kommer då och då. Nu med illamående på köpet också, kul jul. Det var stort av dig att ändå ta en promenad på eftermiddagen tycker jag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s