Voxra

Hörni. En sak jag inte har delat är att jag fick sluta med min SSRI (citalopram) förra veckan pga extrem huvudvärk och ledvärk. Den fungerade inte. Heller. Jag har ju haft några vändor med mediciner, vågar knappt skriva hur många, så jag känner mig ganska uppgiven denna fredagskväll. Härlig känsla att peppa upp helgen med. Inte. 

Har hursomhelst befunnit mig i ett mörkt rum de senaste dagarna. Och varit ledsen. Dels för att allt kom ikapp mig efter en intensiv månad. Och ovanpå det då att inte ha min vanliga stabilitet i form av SSRI. Så nu fick jag en ny medicin att börja med i helgen och nytt läkarbesök nästa vecka. Vem sa något om att det är ganska intensivt med att börja arbetsträna? Kände jag så i början av veckan? Det är INGET mot hur förvirrad jag känner mig nu kan jag säga. Vill lägga mig under täcket och bara försvinna en stund medan detta löser sig självt. 

Jag vet att några av er testat Voxra. Kände ni er speedade av den? Den innehåller ju andra signalsubstanser än SSRI. Mår ni bra av den?

Hälsar en något förvirrad tjej. Ena foten i arbetslivet (nåja) och andra tillbaka på ruta ett. Yey. 

Annons

14 reaktioner på ”Voxra

 1. Åh den där djungeln av antidepressiva och deras biverkningar.😥. Det känns likväl tröstande att även du har problem med att hitta någon som fungerar. Jag har haft läkare som skällt ut mig och kallat mig Atyp för att jag inte får medicin att fungera. Har inte prövat Voxra men det har varit tal om att sätta in den. En psykiatriker lovordade den och menade att den hjälpte när man är hjärntrött. Jag hoppas att du snart mår bättre❣

  Gilla

  1. Ja såna problem jag har med medicinen. Och utan den ska vi inte tala om… mörkret 😱 Ja det med atyp är så intressant! Att vi skulle vara annorlunda? Kanske faktiskt. Men alltså man får ju ha höga krav på en medicin man ska ta varje dag. Man ska ju må bra av den. Tack för peppen!! Vågade hämnat ut tillslut så nu inväntar jag domen av kroppen 🤗 KRAM ❤️

   Gilla

   1. Jag hoppas att det blir kanon. Vi har kanske inte serotoninbrist och det är därför som vi reagerar så på de medicinerna! ? Hoppas att Voxra är nyckeln till ett bättre mående för dig. Dopamin hjälper hjärnan att sortera intryck. Så kanske blir känsligheten i världen utanför bubblan mindre.

    Gillad av 1 person

   2. Ja det är SÅ konstigt för hela tiden har min läkare menat att det är serotoninet jag behöver. Men kanske är det så att min kropp har fått nog av det? Jag tänker så ofta på att området utmattning är i sin linda. Vi vet så lite än så länge. Om tjugo år kommer folk säkert skratta åt vilken behandling vi fick…

    Gilla

 2. Jag har tagit den i flera år. Tror jag kände mig lite speedad och mer orolig när jag började men att det gick över ganska snabbt, överlag färre och mildare biverkningar för mig jämfört med ssri och cymbalta. Hoppas den kan hjälpa dig.

  Gilla

 3. Åh, lider med dig. Ingen lätt resa du gör. 💚 Har du testat naturliga Seratoninhöjande? Tänker på 5HTP. Googla. Går att beställa via Female Balance Shop.
  Kram!!

  Gilla

  1. Ja vilken resa… är helt omtumlad efter senaste veckorna som tagit mig på toppar och dalar utan dess like. Har inte glömt att vi ska ta en promenad!! Hör av mig när jag stabiliserats lite efter allt detta! Hoppas du mår bra 💜 KRAM

   Gilla

 4. Helt rätt att prova. Jag har bytt flera gånger och helt klart är voxra bäst. Blev både mindre deppig, mer ork, bättre koncentration och lite mindre ljudkänslig. Ett tydligt steg upp när jag satte in den. Ytterligare ett steg upp när dosen höjdes. Ge det en tid så hoppas vi att den ska passa dig också!😊

  Gilla

  1. Åh jag hoppas verkligen det 😬 Har ätit sen nu sedan i lördags och känner ingen skillnad ännu men det kanske tar ett tag. Ska till läkaren nu iaf för att kolla av. Det känns hoppfullt att den fungerande så bra för dig 🤗 Tack för hjälpen i fredags!! KRAM

   Gilla

 5. Hur går det med struma behandlingen? Många av symtomen på underfunktion i sköldkörteln och biverkningar av medicin, är ju ganska lika. Har själv fått ett tillägg av Lio ihop med levaxinet, enorm skillnad!
  Johanna

  Gilla

  1. Hmm jag fick ju kalla handen av läkarna (andra läkare än den jag har i utmattningen). Tyvärr. Känner du dig piggare? Andra förbättringar? Har hört att det ska vara SÅ bra! KRAM

   Gilla

 6. Ja framför allt hjärna, är mycket klarare. T3 samarbetar ju intimt med signalsubstanser. Alla ska ha rätt att få Lio, om man inte mår bättre av bara levaxin. kan du inte söka hos privat läkare? . Men var försiktig Lio är ju mycket potent, så man börjar med mycket liten dos. Johanna

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s