Artikeln

Det var flera igår som hörde av sig och ville ha hela artikeln (jag la ju bara ut delar igår). Tyvärr visade det sig att jag inte ens fått hela! Min läkare gav mig bara en sida för att visa symptomen och dessutom ville han framföra en poäng kring att det inte är bevisat att KBT hjälper vid allvarliga utmattningssyndrom (framgår av artikeln). Men jag lägger upp det jag fått så kan ni som är intresserade leta upp artikeln via tidningen den publicerats i (ni som ville ha den i era uppsatser är smarta guys, ni hittar den med lite research). Hör av er om jag kan hjälpa med något ytterligare!

Fråga mig inte varför bildkvaliteten är så dålig när jag lägger upp bilder här via blogger, egentligen är de bra kvalitet från början men minskas automatiskt. Hoppas ni kan läsa ändå. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s