Gjorde fel, igen

Idag kände jag mig pigg på morgonen, och huvudvärken har börjat ge med sig när jag sänkt medicinen, så jag fick för mig att göra massa saker jag låg efter med… Smart. Slutade i hjärntrötthet deluxe, in i sängen och väl där kommer såna ångestrusningar kroppen får av utfasandet av min SSRI. Det är inte direkt en drömupplevelse man vill bocka av från sin bucket list kan jag lova. 

Eftersom Esther (hunden) åkt hem och Stoffe sköter sitt jobb så har jag ingen att krama och gråta ut hos just nu. Ska försöka ta en kopp kaffe, en god ostsmörgås och piggna på mig för att sen gå på Shay Peretz Strong Flow ikväll. Wish me luck. 
Annons

2 reaktioner på ”Gjorde fel, igen

  1. Ååh, vad trist att det blev så. Det är ju så härligt när man mår bättre, då vill man ju göra massor av saker. Så trist när man får igen för att man gör saker man vill. Hoppas att det vände så du kom iväg på kvällen ❤

    Gilla

  2. Ja eller hur! Man blir sååå glad och så tar man i för mycket just därför. Blir så arg på mig själv men försöker tänka att det är en del av processen, utan det kommer vi aldrig framåt. Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s