Anpassa ditt liv, inte dig själv

Den här utrivna boksidan ur boken ”Drunkna inte i dina känslor” ligger på vårt kontor. Läser citatet varje dag och tycker att det är så himla bra. Anpassa ditt liv, inte dig själv. Det tänker jag ofta på när jag tar beslut numera. 
Idag till exempel hade jag ett bokat möte med min karriärcoach. Hela morgonen var jag supertrött efter gårdagens äventyr och låg mest i soffan på vår balkong och halvsov hela förmiddagen. Så när jag skulle duscha och göra mig klar kände jag bara; nej! Jag orkar faktiskt inte och det är inte värt att pusha på kroppen mer den här veckan. Så jag skickade ett sms och sa att vi får ta mötet per telefon så jag slipper gå hemifrån. Sagt och gjort! 
Blir alltid lite extra stolt över mig själv när jag värnar om mig själv och mina gränser. Det är ett stort steg när man alltid vill ”prestera” och göra andra nöjda. Nu ska min kropp och jag lira ihop och då är det viktigare att vi är nöjda tillsammans än att någon annan sitter nöjd på sin kontorsstol. 
Annons

3 reaktioner på ”Anpassa ditt liv, inte dig själv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s