Ny dag, nya möjligheter. Fuck this!

Idag har jag ändå känt mig bättre. Till och med så bra att det blev en vända till Nytorget 6 för lunch och deras gooooda lemonad med mynta, en kaffe på Nytorget i solen och en sväng förbi Medis för glass med lakritsströssel (ja, vi älskar mat). Och sen kom några vänner förbi och det var skönt att få känna sig som människa igen. Hur trött man än är, och hur ont man än har, så är det aldrig kul direkt att spendera dagarna i sängen. Det är klart man inte bryr sig lika mycket när man känner sig så dålig, men saknaden efter sitt vanliga liv finns där. I alla fall för mig. Så den här dagen var välbehövlig.

Vi räknade också celebs i lekparken vid Nytorget eftersom vi insåg att de verkade ha någon typ av samling där? Nej, skämtar lite men alltså jag har aldrig sett så många offentliga personer på en så liten yta. Och allas söta barn, hallå! Veronica Maggio tog priset hos mig med sin supersnygga blå frisyr och coola, avslappnade mamma-i-parken-med-sitt-barn-utstyrsel. Heja Veronica! 
Nu vankas söndagsmys deluxe med min käresta här hemma: serier, popcorn och lite middag (ännu mer mat). I veckan blir det lite av varje och bland annat hoppas jag på mer klarhet i allt snurr med medicinen som jag nog tyvärr inte tål, en träff med en coach (hur fasen jag nu ska orka det återstår att se) och vår lilla vitlockliga virvelvind kommer hit på läger för hennes matte är på jobbresa. Nu checkar vi ut för söndagshäng. 

Annons

2 reaktioner på ”Ny dag, nya möjligheter. Fuck this!

  1. Låter som en fantastisk dag ♥ Jag vill till stockholm och träffa er gullisar! Hoppas få möjligheten till det i sommar kanske? Hoppas också att din kommande vecka blir bra på alla sätt den kan bli♥ Stor kram /Sarah

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s