På fötterna igen

Hörni det sägs inte mycket här inne just nu. Jag känner mig rätt så frånkopplad. Men jag reste mig från den senaste dippen efter en stund. Nån vecka tog det tror jag och sen ytterligare nån vecka att bygga upp kroppen med träning och mat och ytterligare vila. Och jag antar att jag kommer fortsätta att dras med bakslag då och då. Att det är en del av processen. För vägen är inte spikrak, men man lär sig grejer av varje gupp. Ny lärdom: avsluta saker saker som inte fungerar snabbt. Du har inte energi att lägga på sånt. Värna om dig själv och gå vidare.

Annons

2 reaktioner på ”På fötterna igen

 1. Vad glad jag blir av att läsa att du mår bättre och återhämtar dig igen.
  ❤❤❤
  När bakslagen har kommit tillräckligt många gånger tror jag ändå att man kan möta dem med lite mer trygghet och tillit till att det kommer att bli bättre igen.
  Trots att det är plågsamt att behöva uppleva att man backat igen och allt vad det innebär med mattheten, värken, hjärntröttheten och ångesten.
  Vilken talande bild du har lagt ut.Det är precis så det är och precis så det känns.
  Hoppas du har haft en fin jul med nära och kära.
  Jag hoppas du ska få ett bra 2018 med mer energi.
  Var rädd om dig.
  Gott Nytt År.
  ❤❤❤
  Kram från
  Annica

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s